Secretul tinereții veșnice descoperit de Ana Aslan, dezvăluit de fosta menajeră

Secretul tinereții Anei Aslan, dezvăluit de fosta menajeră. Aceasta a explicat întreaga rutină a cunoscutei Ana Aslan. Iată ce făcea zilnic și ce dietă avea:

Ioana Preda, fosta menajeră a Anei Aslan, a dezvăluit secretul tinereții și al longevității cercetătoarei cunoscută și respectată la nivel mondial. Ana Aslan a trăit până la 92 de ani și a tratat numeroase personalități din lumea întreagă.

„Se îngrijea foarte mult, nu se sătura niciodată”, a declarat Ioana Preda, citată de Antena 3.

Ana Aslan s-a născut la 1 ianuarie 1897 la Brăila. Aceasta a fost un medic român specialist în gerontologie, academician din 1974 și director al Institutului Național de Geriatrie și Gerontologie.

A aplicat pe propria piele secretul descoperit
Omul de știință a punctat importanța procainei în ameliorarea tulburărilor distrofice legate de vârstă și astfel a găsit secretul tinereții pe care l-a aplicat pe propria piele și astfel a ajuns să trăiască 92 de ani,

Ioana Preda, fosta menajeră a acesteia de zeci de ani, a povestit care era rutina cercetătoarei.

Se pare că din alimentația sa nu lipsea carnea de vită. La finalul mesei avea grijă să nu se ridice niciodată sătulă, iar atunci când avea poftă de ceva dulce sau mai dorea ceva de mâncare servea o singură bomboană.

„Știa să mănânce bine, îi plăcea să meargă la marile restaurante, să comande mâncăruri de calitate, dar în același timp știa să și gătească. E adevărat că avea bucătarul ei, dar avea preparate pe care le făcea singură.

Întotdeauna lua masa la 13:30 îmbrăcată cu o ținută frumoasă, cu bijuterii, chiar dacă era singură. Respecta acest ritual”, a mai spus Ioana Preda, citată de playtech.ro.

De tratamentele Anei Aslan au beneficiat numeroși șefi se state și vedete de la Hollywood. Primul din lume, Institutul de Gerontologie si Geriatrie a fost fondat în anul 1952 prin Hotărâre a Consiliului de Miniștri și a devenit Institut Național în 1974, iar în anul 1992 i s-a atribuit numele de „Ana Aslan”.

Sursa:doctorulzilei.ro

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.