Semnul de pe braț care te-ar putea feri de infectarea cu coronavirus. Îl ai și tu?

Ies la iveală detalii uluitoare, în plină pandemie de coronavirus! Potrivit informațiilor oferite de un specialist, se pare că românii care au făcut un anumit vaccin pe vremea comunismului pot fi feriți de infectarea cu Covid-19.

Mihai Netea, expertul român în boli infecţioase la Centrul Medical Radboud Universty din Olanda este unul dintre primii specialiști care au efectuat studii despre eficiența vaccinului BCG (vaccin pentru tuberculoză, n.r.) asupra SARS-CoV-2, informează playtech.ro.

Specialistul susține că în țările în care este obligatoriu acest vaccin au înregistrat cazuri mult mai puține de infectare cu coronavirus. Acest vaccin se practica și în România, pe vremea regimului comunist impus de Nicolae Ceaușescu. Astfel, românii care au un anumit semn pe braț rămas în urma acestui vaccin ar putea fi mai protejați în fața noului coronavirus.

De asemenea, Bloomberg informează că pentru a se verifica dacă acest vaccin oferă sau nu un anumit nivel de protecție în fața Covid-19, se efectuează studii asupra angajaților din minim 6 țări, în rândul angajaților din sănătate și asupra vârstnicilor care s-au oferit să se vaccineze împotriva tuberculozei.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.