The Washington Times: „COVID-19 s-a dovedit a fi o farsă imensă perpetuată de mass-media”.

foto: reddit.com

Acestă poziție o are un jurnalist american și nu pe vreun blog, ci în celebra publicație americană The Washington Times, pe data de 28 aprilie 2020, adică în urmă cu 10 zile, scrie daniel-roxin.ro

Pentru a fi clar de la început, Joseph Curl, autorul articolului despre care vorbesc, nu spune că infecția cu Covid-19 nu ar exista. Nicidecum. El susține și argumentează ideea că mass-media a amplificat artificial și deliberat psihoza și teama, pentru a servi anumite interese care nu sunt și ale cetățenilor obișnuiți.

În articolul său, Joseph Curl face trimitere la un număr consistent de studii științifice care arată că cifrele oficiale cu care este speriată lumea se vor dovedi în final, după ce se va trage linie, cu totul și cu totul artificiale, umflate cu pompa (un exemplu ar fi procentul mortalității, raportat la numărul real al îmbolnăvirilor).

La fel ca în România unde, s-a aflat de curând, un ordin al Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile a decis „ca toti cei infectati cu Covid-19, care au decedat, sa fie declarati morti din cauza de Covid-19, indiferent daca acestia aveau cancer, afectiuni hematologice sau alte boli”. Continuarea este disponibilă pe daniel-roxin.ro.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.