Trăiesc alături de noi și se alimentează cu energia noastră- ”Vampirii energetici”

foto: Maya Zahira

Vibrand energie, unii oameni aduc confort si liniste in jurul nostru, acestia fiind ori “donatori” de energie ori aproximativ egali din punct de vedere energetic  cu noi.

Altii, ne streseaza, ne epuizeaza de energie, debilitandu-ne fizic si psihic, ei  fiind de fapt “vampiri” bioenergetici sau psihici.

Acestia sunt persoane sarace in resurse energetice care tind sa absoarba energia celorlalti pentru a se echilibra energetic, cauzand extenuarea fizica si psihica sau chiar imbolnavirea inexplicabila a victimelor.  Chiar daca interactiunea cu ei dureaza doar cateva minute, efectele acesteia  pot fi resimtite cateva zile.

Cum actioneaza acesti “vampiri”

Ati fost vreodata la vreo conferinta si ati ramas fascinati de  orator?  Aceasta persoana care se adreseaza unei  multimi care nu face altceva decat sa o asculte si sa creada  tot ceea  ce spune  este un vampir bioenergetic si psihic.  In aceeasi masura, acelasi  orator poate cadea victima “vampirismului” aceleiasi multimi sau  a altor “vampiri” in alte circumstante; nimeni nu este invincibil.

Daca ati mers in vizita la cineva, sau o persoana v-a vizitat, ati simtit  ca sunteti obositi brusc, fara motiv, ca aveti ameteli,  tensiuni musculare, greturi, dureri instantanee de cap sau migrene  desi nu ati consumat nici o picatura de alcool?

Transferul de energie poate fi si indirect, de la distanta,  printr-o simpla convorbire telefonica. De cate ori v-ati simtit extenuati dupa o discutie cu o persoana  insistenta, care nu spune nimic interesant ?

Personalitatile “vampirilor”

  1. Agresivul: intimidant, domina prin forta fizica, autoritar, cu voce deranjanta, puternica, constant nervos, furios si recalcitrant, vesnic nemultumit. In momentul cand reuseste sa genereze  frica si anxietate in  jurul sau,  va absorbi  energia victimelor.
  1. Victima sau “firavul”: pesimist, intotdeauna cu o expresie faciala ingrijorata, suspina, tremura si plange frecvent, dramatic, vulnerabil,  atrage persoanele care-l  compatimesc. Are un comportament convingator, vorbeste mult, se scuza des si explica repetat acelasi subiect, incercand intotdeauna sa rezolve   probleme cu care nu are nici o conexiune.
  1. Anchetatorul: Critic, ostil, sceptic, sarcastic, manipulator, enervant, perfectionist, vigilent, submineaza moral orice activitate sau intentie, punandu-le intotdeauna sub semnul intrebarii.  Cu cat se fac mai multe eforturi de a-i demonstra contrariul, cu atat i se trimite mai multa energie.
  1. Acuzatorul profesionist: Are intotdeauna  o atitudine de atac, reactioneaza exagerat, si incepe adevarate cruciade in cautarea vinovatilor pentru actiunile pe care el insusi le genereaza. Tinde sa fie agresiv verbal si abuziv, familia sa fiind principala victima.
  1. Regele dramei:  incepe fiecare discutie cu “ Nu stii ce mi s-a intamplat acum!”. Trairile sale sunt intotdeauna la extreme, pozitive sau negative, alimentandu-se din emotiile intense   generate de experientele sale.
  1. Distantul: este captiv in lupta sa interioara, intre temeri si indoieli fara rezolvare. Solitar, pastreaza distanta de frica celor care ar vrea sa se impuna, nu cauta niciodata ajutor, crede ca problemele trebuie sa si le  rezolve sigur. In general, problema sa este generata de o carenta (bani, prieteni, contacte sociale, familie). Nu este niciodata disponibil, nu coopereaza, respinge orice apropiere. Atrage prin personalitatea misterioasa si inaccesibila.
  1. “Moara-stricata” sau vorbaretul:  cu voce puternica, deseori ”ascutita”, egocentric,  incapabil de a asculta si pe altcineva, folosindu-si apropiatii ca spectatori  ai monologurilor sale  interminabile.

sursa: templulsecretelor.blogspot.ro

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.