Tratamentul cu suc de brusture pentru chisturile de pe rinichi, uter și ovare, un remediu vechi și verificat

foto: Paradis Verde

În medicina populară, cu suc de brusture sunt tratate cu succes diferite chisturi. Brusturele înlătură chisturile de pe rinichi, uter și ovare. Tratamentul cu suc de brusture cere mult timp și disciplină, în schimb, dacă ați făcut o cură cu acest remediu, veți scăpa de chist, pentru totdeauna fără intervenții chirurgicale.

Brusturele este un remediu vechi și verificat. În fața puterii lui cedează chiar și fibroamele și alte tumori, deoarece are proprietăți anticanceroase. Brusturele normalizează schimbul de substanțe din organism, lecuiește sistemul gastrointestinal, curăță sângele.

REȚETA

Frunzele tinere de brusture (august- este ultimul termen de pregătire a sucului) se spală, se dau prin mașina de tocat, se scurge sucul într-un borcan de sticlă și se pune în frigider.

Se bea conform unei scheme, fără a rata nicio priză. Prima și a doua zi – câte 1 linguriță de 2 ori pe zi, a treia și a patra zi și zilele următoare – câte 1 linguriță de 3 ori pe zi. Cursul – o lună. Dacă timp de o lună chistul nu va dispărea în totalitate, atunci tratamentul va trebui repetat. În total pot fi trei cure. Pauza între ele – o lună.

În timpul tratamentului puteți aplica ulei de ricin pe șale. Acesta va accelera efectul și va scurta perioada tratamentului.

sursa: ecology.md

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.