Un amestec din ingredinte naturale. Veți utiliza această băutură cu multă plăcere

foto: Balkanweb.com

E foarte neplăcut să începeți ziua obosit, fără energie, nu-i așa? Dacă sunteți unul dintre cei care se confruntă cu această problemă, atunci acest articol este pentru Dvs., deoarece noi dorim să vă prezentăm o băutură, care că va ajuta să purificați organismul de toxine. Nivelul energiei va fi crescut și vă veți simți plin de viață toată ziua!

Pe parcursul mai multor veacuri, această băutură era utilizată drept remediu pentru diferite afecțiuni. El reprezintă un amestec din două componente: ulei de măsline și lămâie.

Uleiul de măsline

Era numit aur lichid, romanii și grecii prețuiau valoarea lui. Uleiul de măsline conține aminoacizi, ce contribuie la eliminarea colesterolului. Totodată, uleiul de măsline este extrem de eficient pentru detoxifierea organismuului.

Fiecare om trebuie să-l includă în meniul zilnic. Substanțele nutritive ale uleiului se mențin, de aceea el este îmbogățit cu vitamine și minerale.

Lămâia

Știm cu toții efectul benefic al lămâiei pentru organism, care, cu siguranță, este cel mai folositor fruct. El conține multe vitamine, antioxidanți și substanțe minerale. El e bogat în vitamina C, potasiu, fosfor, Vitamine din grupa B, proteine și carbohidrați. În plus, lămâile conțin flavonoide, care au proprietăți antioxidante. Combinația acestor două ingrediente uimitoare vă va ajuta să preveniți și să tratați multe probleme de sănătate, inclusiv:

Constipația

Combinația dintre lămâie și ulei de măsline este un remediu ideal pentru a crea un unguent puternic pentru mucoasa intestinului. Ea poate activa funcțiile vezicii biliare și a ficatului. Este un antioxidant puternic, înlătură toxinele și îmbunătățește fermentația.

Maladii cardiovasculare

Conținutul bogat de aminoacizi în uleiul de măsline este extrem de folositoare pentru organism, deoarece aceștia pot înlătura excesele de colesterol și reactiva circulația sângelui.

Probleme reumatice

Această băutură minunată are proprietăți antiinflamatoare puternice. Dacă îl veți administra cu regularitate, el vă va putea ajuta în tratamentul afecțiunilor articulațiilor. Beți-l înainte de micul dejun, pe stomacul gol.

Echilibrul biliar

Puteți preveni și stopa formarea calculilor biliari, consumând această băutură pe stomacul gol. Amestecați uleiul de măsline, lămâia și apa și beți cu o oră înainte de micul dejun, pentru a curăța ficatul, rinichii, vezica biliară.

Sursa: moldovenii.md

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.