Un leac biblic pentru cazuri de îmbolnăvire care depășesc medicina

foto: zenivers.ro

Parfumul de smirna iti inveseleste sufletul si vindeca orice problema spirituala. Planta este recomandata insa si pentru prevenirea sau vindecarea bolilor.

Acest medicament biblic miraculos era folosit in trecut in ritualurile de purificare. „Si a venit si Nicodim – cel care, la inceput, venise noaptea la Iisus – si a adus, amestecate laolalta, smirna si aloe ca la o suta de litre. Au luat deci trupul lui Iisus si l-au infasurat, o data cu mirezmele, in panze de in, precum este obiceiul sa se inmormanteze la iudei.“ (Ioan, 19:39-40).

Întorcându-ne în zilele noastre, redescoperim cu uimire şi plăcere proprietăţile miraculoase ale multor plante şi copaci exotici. Atât beţioşoarele aromate, cât şi esenţele volatile ne sunt de mare ajutor în prezent, când ritmul de viaţă s-a accelerat şi odată cu el stresul şi responsabilităţile. De aceea este bine ca după ce venim acasă de la serviciu, să ne curăţăm aura aprinzând fie un beţişor parfumat, fie lampa de aromoterapie. Dacă folosim smirna, este bine de ştiut că ea este o esenţă de tip Yin – Yang, deci care echilibrează toate valorile aurei şi ale organismului. Să ne amintim că smirna a făcut parte dintre darurile pe care cei trei magi, conform legendei, le-au adus lui Iisus la naşterea sa.

Celebrul medic Avicenna la rândul său scria într-un tratat – Legea Medicinii, despre smirnă că este foarte bună în restaurarea unor probleme la nivel dentar, dacă era amestecată cu un anume antibiotic şi cu un aliaj de un anumit tip. Desigur era vorba de proporţiile exacte ale acestor elemente pentru a obţine produsul final adecvat, deoarece smirna folosită în mod singular dăunează smalţului dentar. Şi pentru că tot vorbim de proprietăţile smirnei, să ne referim acum şi la faptul că poate combate cu succes orice formă de colesterol, având calitatea de a preveni bolile digestive de orice tip ar fi ele, inclusiv cele metabolice cum e diabetul.

Vezi mai jos intrebuintarile smirnei pentru sanatate:

1. ARE GRIJA DE ORGANUL GENITAL FEMININ

Smirna este recomandata pentru aparatul reproducator feminin. Cu multe secole in urma, rasina de smirna era utilizata pentru tratarea vaginitelor, a dificultatilor menstruale, a leucoreei, a hemoroizilor sau a ulceratiilor.

2. CURATA STOMACUL

Smirna curata stomacul de toxine. Fa o gargara cu apa si smirna dupa masa copioasa si apoi intinde-te pe spate. Nu sta pe burta in tot acest timp deoarece efectul vindecarii problemelor digestive poate fi unul mai lent.

3. ITI MANGAIE INIMA

Fierbeti o lingurita de smirna pisata intr-o ceasca de apa si beti aceasta licoare fabuloasa dupa ce ati lasat-o la rece timp de 10-15 minute. Beti doua cesti de zi si veti tine la distanta bolile cardiovasculare.

4. TRATEAZA PLAMANII

Smirna este recomandata si pentru bolile de plamani. Acelasi tratament de la punctul 3 este valabil si in cazul plamanilor, doar ca cestile de apa cu smirna in acest caz trebuie consumate numai la prima ora a diminetii.

Acest articol este scris cu scop informativ si nu inlocuieste parerea unui medic avizat. Daca va confruntati cu oricare din problemele de sanatate enumerate mai sus, adresati-va medicului sau farmacistului!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.