Vindecarea unui corp bolnav este similară cu vindecarea sărăciei. Indiferent cât de bolnav este corpul tău, el se poate vindeca

foto: Blogs – Mujer Hoy

Boala si saracia reprezinta in egala masura lipsuri, adica acceptarea unor concepte limitate.

Conceptul de lipsa nu exista decat in interiorul constiintei. De aceea, omul trebuie sa renunte la el, cultivand in schimb ganduri asociate cu abundenta, bogatia si bunastarea.

Cine intelege ca esenta mintii este puterea creatoare (de manifestare) nu se mai gandeste decat la lucrurile pe care si le doreste. El nu isi mai ocupa niciodata spatiul mental cu ganduri legate de lucrurile pe care le considera indezirabile.

Conceptele noastre reprezinta suma totala a gandurilor noastre. In majoritatea lor, ele au devenit insa subconstiente. De aceea, indiferent cat de mare este efortul necesar, noi trebuie sa ne cramponam de conceptele corecte pana cand acestea devin mai puternice decat cele subconstiente opuse. In acest fel, ele vor deveni o obisnuinta si vor lua locul conceptelor incorecte. Cand mintea subconstienta devine conditionata de concepte corecte, viata devine frumoasa si benefica.

Comportamentul uman este determinat in proportie de 90% de ganduri subconstiente. Omul actioneaza pe pilot automat, tinand cont de conceptele si gandurile sale din trecut, scufundate la ora actuala in subconstient. De aceea ii este atat de greu sa isi transpuna in practica gandurile corecte. El trebuie sa persevereze insa si sa cultive in continuare aceste ganduri corecte, pana cand ele devin mai puternice decat gandurile sale subconstiente (care stau la baza comportamentului sau reactiv).

Gandurile gresite acumulate in ani intregi pot fi eliminate printr-un singur gand corect, daca acesta este suficient de puternic, adica este sustinut de o vointa uriasa.

Abundenta si sanatatea sunt determinate de constiinta abundentei si sanatatii.

Imaginea mentala a lucrurilor pe care ni le dorim, acceptarea completa a acestor lucruri si cultivarea convingerii ca ele ne apartin deja – conduc rapid la materializarea lor in viata noastra. In acest scop, ele trebuie vizualizate insa ca si cum ar exista deja.
Nu-ti imagina niciodata ca lucrurile dorite vor ajunge la tine in viitor, caci mintea ta le va proiecta in permanenta in viitor. Imagineaza-ti-le in momentul prezent, ca si cum ti-ar apartine deja.

Atunci cand iti imaginezi astfel de situatii dezirabile, fa cat mai detaliat acest lucru.
Gandeste-te la ceea ce iti doresti, nu la obtinerea banilor necesari petnru a-ti satisface dorinta. Acest gen de conditionare reprezinta un obstacol in plus.

Pastreaza-ti intotdeauna gandurile secrete, caci dezvaluirea lor le slabeste puterea. Nu spune ce gandesti decat dupa ce ai obtinut deja lucrul dorit.

Repetarea acestor ganduri nu este dezirabila, caci acest lucru inseamna ca nu le-am acceptat plenar in ocaziile anterioare.

Totusi, daca nu te simti suficient de convins, este bine sa repeti procesul vizualizarii.

Convingerea absoluta ca dispunem deja de toate lucrurile de care avem nevoie este suficienta pentru a atrage aceste lucruri in viata noastra.

Abundenta este infinita. De aceea, nu intra niciodata in competitie cu alti oameni.

Indiferent cat de bolnav este corpul tau, el se poate vindeca.

Atat timp cat iti doresti ceva, tu recunosti faptul ca te confrunti cu o lipsa. Daca pornesti insa de la premisa ca esti o fiinta divina , tu simti ca intreaga lume iti apartine. In aceasta stare de constiinta, orice gand referitor la ceva ce iti doresti, atrage instantaneu lucrul respectiv in viata ta.

Cine intelege ca tot ceea ce exista iti apartine deja si ca nu are nevoie de nimic poate materializa absolut orice prin cel mai mic gand lipsit de efort.

Nu incerca sa produci singur abundenta pe care ti-o doresti. Lasa-l pe Dumenzeu sa se ocupe de acest lucru. In acest fel, indiferent ce vei face, abundenta iti va fi garantata.

Puterea de manifestare depinde de intelegerea acestui principiu.

Daca doresti sa manifesti o situatie dezirabila, cea mai rapida cale este pasivitatea absoluta. Detaseaza-te de ea si lasa-l pe Dumnezeu sa actioneze in lucul tau. Aceasta pasivitate aparenta reprezinta o actiune pe planul mental si o cunoastere pe planul spiritual, care afirma ca tot ceea ce exista iti apartine deja.

Secretul prosperitatii este spiritul daruirii. Cine intelege acest secret daruieste fara rezerva si primeste tot ce isi doreste.

Cine se poate vindeca spiritual ar trebui sa faca acest lucru, caci aceasta vindecare este instantanee.

Cine nu poate face acest lucru, ar trebui sa incerce sa se vindece la nivel mental. Aceasta vindecare nu este intotdeauna instantanee, dar este foarte rapida. Cine nu se poate vindeca la nivel mental trebuie sa se duca la medic si sa incerce sa se vindece la nivel fizic.

Vindecarea spirituala deriva din cunoasterea perfectiunii propriului corp. Vindecarea mentala deriva din vizualizarea corpului ca fiind perfect.

Intelegerea acestor principii este mult mai benefica decat ajutorul primit de la o alta persoana in sensul vindecarii corpului sau situatiei financiare. Cine intelege aceste principii se elibereaza pentru totdeauna de lipsuri.

Cea mai rapida si mai sigura cale care conduce catre o sanatate perfecta si catre prosperitate este intelegerea Adevarului.- Lester Levinson

sursa: totulpentrunoi.com

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.