18 ”Legi de aur” ale vindecării, un sistem de reguli care vindecă în orice etapă a bolii și este potrivit pentru orice persoană

foto: xochu-vse-znat.ru

Acest sistem de reguli vindecă în orice etapă și este potrivit pentru orice persoană. Începeți singur toate procesele de vindecare. Nu depindeți de nimeni și nu plătiți  nimic. Toate puterile ”vindecătoare” sunt deja în voi și pur și simplu le activați prin respectarea acestor 18 reguli.

Iată-le:

1.Bea dintr-o dată jumătate de litru de apă. Trebuie să faci acest lucru dimineața, la prânz și seara. Apa trebuie să fie curată, iar atunci când o bei spune: „Sunt sănătos, am să mă vindec!”

2.Schimbă modul de a respira. Începe prin a face expirația de două sau de trei ori mai rapidă decât inhalarea. Respiră încet, lin și liber, fără cleme, cu un sentiment de bucurie interioară.

3.Fă o listă cu cuvintele care te vor motiva să te vindeci. O declarație sau o propoziție pe care să o citești în fiecare zi. De exemplu: „Eu mă voi vindeca! Vindecarea energetică este o parte din mine, corpul meu este un corp sănătos. Ficatul meu (capul, rinichii …) devin sănătoși.”

4.Începe să-ți faci auto-masaj. Atrage o atenție deosebită picioarelor, pieptului, capului și gâtului.

5.Fă o pauză de respirație. Astupă-ți nasul și gura și nu respira. După ceva timp, va apărea nevoia de a respira – repetă fraza: „Vreau să trăiesc” – de multe ori. Apoi eliberează nasul și încercă din nou. Acest lucru va da un semnal foarte puternic corpului tău (creierului), dorința de a trăi. Pentru că foarte multe boli periculoase apar din cauza reticenței subconștientului tău de a trăi.

6.Culcă-te la ora 22:00. Totodată, trezește-te devreme, pe la ora 05:00. Înainte de a merge la culcare, spune-ți: „Acum am de gând să mă vindec, acest regim mă va ajuta să să mă vindec”. Asigură-te că te odihnești la prânz până la 1 oră.

7.Elimină toate sursele care îți induc o stare negativă. Gândește pozitiv. Privește filme de comedie. Fă lucruri creative, lucruri amuzante. Stai doar în cercurile persoanelor care îți plac.

8.Seara, ascultă muzică de relaxare. Nu uita și de muzica veselă. Este important să și dansezi, dar și să cânți.

9.Ieși în natură mai des. Dacă ești la muncă, aruncă o privire peste fereastră. Ieși la balcon. Iar atunci când ai posibilitatea ieși în parc.

10.Nu vorbi despre bolile tale. Doar stai în tăcerea minții tale.

11.Păstrează calmul în conversații și fii sincer. Este un bun schimb de energii și te va conduce la starea normală.

12.Călește-te cu apă rece. Începe prin a-ți stropi picioarele, iar mai apoi a te înmuia încet în cada cu apă rece.

13.Mănâncă puțin, dar de mai multe ori. Mănâncă mâncare precum cereale, iaurt, varză acră, pâine de casă (pe plămadă sale), salate, etc. Nu contracta vasele de sânge cu băuturi precum: ceai negru, cafea, sau alcool.

14.Începe un program de exerciții. Genuflexiuni, flotări, gantere ușoare. Alege să faci aceste exerciții într-o încăpere ventilată.

15.Nu mânca o dată pe săptămână. Dacă este posibil ar fi bine să te reții de la mâncare 24-36 de ore, dacă nu – atunci redu acest timp. Înainte de a începe acest post spune: „Vreau să devin mai sănătos datorită acestui post.”

16.Meditează, în fiecare zi, câte 10-15 minute. Crede în ceea ce îți spune inima și gândește-te doar la sănătate.

17.Imaginează-ți că ești mai sănătos. După o perioadă de 7 zile vei vedea că te vei simți mai în forță și mai puternic.

18.Nu în ultimul rând, roagă-te lui Dumnezeu.

SURSA: eushtiu.com

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.