A șters grătarul cu un cartof. Iată motivul!

cartof gratar

Când soarele începe să strălucească mai mult pe cer, știți ce perioadă se apropie… cea a grătarelor! De fapt focul poate fi aprins și în miezul iernii, dar este ceva deosebit când faci un grătar în timpul verii împreună cu familia și prietenii. Dar știți ce mă dezgustă? Mâncarea care se lipește de plasa grătarului.

Am încercat mai multe metode pentru a o menține întreagă, însă până la urmă tot se rup unele bucăți. Nu știu cum vă place dvs, dar mie îmi place ca peștele să fie întreg întreguț, iar micii să fie suculenți. Deci cum să fac grătarul să nu se lipească? Unele persoane vor încerca să pună mai mult ulei, dar noi avem o metodă mai bună…

Ștergeți cu un cartof plasa fierbinte a grătarului pentru a nu fi lipicios!

Este atât de simplu! Tăiați un cartof în jumătate și împungeți-l într-o furculiță ca în imagine. Îndată ce grătarul se înfierbântă, ștergeți cu partea tăiată a cartofului tot grătarul. După câteva mișcări, veți auzi un sfârâit.

Cartoful este soluția perfectă, deoarece amidonul eliminat din cartof creează o barieră între grătar și mâncare. Totodată, nu sunt chimicale periculoase! Aplicați acest truc înainte de fiecare dată când gătiți la grătar!

Priviți acest video pentru mai multe detalii!

Vă dorim să faceți cele mai reușite și gustoase grătare!

Autor text: Perfect-ask.com

Sursa: metaspoon.com

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.