Adio negi și veruci! Scapă de problemele de natură estetică cu o procedură simplă, la tine acasă

Negii sunt asemănători verucilor,determinând și ei probleme de natură estetică. Negii sunt  rezultatele unei infecții cu HPV, ei apărând în locurile de pe piele mai predispuse la transpirație – axile, gât, față. Arată ca mici balonașe atârnate, ceea ce le dă un aspect neplăcut.

Chiar dacă nu reprezintă o amenințare de viață, verucile și negii sunt motivele care te determină să actionezi pentru a-ti recapata starea normala a pielii afectate.

Remediul naturist care a adus rezultate bune si foarte bune pentru  cei care l-au incercat este oțetul de mere.

Deținând proprietăți antibacteriene, antivirale și antifungice, care împreună constituie arma perfectă împotriva verucilor și negilor, fără durere și eficient, și fără a lăsa cicatrici, oțetul de mere este o armă eficientă în combaterea negilor și verucilor.

Ce este de făcut? Parcurgi etapele descrise mai jos

  • Cureți bine pielea afectată.
  • Aplici câteva picături de oțet pe un plasture și acoperi cu acesta leziunea. De fiecare dată când faci aceasta, asigură-te de igiena zonei afectate, înainte de folosirea oțetului. Folosește un plasture nou în fiecare zi. Dacă faci aceasta zilnic, regulat, veruca sau negul de care vrei să scapi ar trebui să cadă în 5 zile.
  • Continuă în același ritm câteva zile în plus dacă veruca e mai încăpățânată.

foto: Family Life Goals

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Sursa: sanatosi.com

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.