Ai avea curaj să încerci tratamentul cu untură de bursuc? ”Am scăpat de bronşita cronică, dar mi-a scăzut şi colesterolul”

Proprietăţile acestei unturi sunt date de substanţele preţioase active, care îl ajută pe bursuc să supravieţuiască fără hrană şi apă în lunile de hibernare.

Conţine vitaminele A, E, K şi cele din complexul B (B2, B3, B5, B9, B12) şi are în compoziţie acizi organici, acizi graşi esenţiali Omega-3, Omega-6, Omega-9, micro şi macroelemente, care fac din această untură un dar preţios de la natură pentru sănătate.
Beneficiile unturii de bursuc

Pentru că este bogată în substanţe active, untura de bursuc are proprietăţi antiinflamatorii, antioxidante şi de consolidare a sistemului imunitar.

O poţi consuma dacă vei să-ţi accelerezi metabolismul.

Unele studii susţin că această untură previne cancerul şi inhibă apariţia bolilor cardiovasculare.

Poate fi, de asemenea, un adjuvant în tratamentul varicelor şi hemoroizilor.

„Cu untura de bursuc am scăpat de bronşita cronică, dar mi-a scăzut şi colesterolul”

”Am aflat de untura de bursuc cu mulţi ani în ur­mă, când aceasta nu se găsea în România. Aveam vechi probleme pulmonare (bronşită cronică) şi m-am bucurat tare mult când am citit că se poate procura în prezent şi de la noi din ţară.
Am procurat capsulele şi indicaţiile necesare şi am făcut o cură de două luni cu untură de bursuc, conform prospec­tu­lui: de trei ori, câte şase capsule pe zi. Spre surprin­derea mea, încă din prima săptămână mi s-a uşurat respi­raţia, nu am mai tuşit aşa de des, iar când mi-am făcut analizele de sânge, colesterolul general mi-a ieşit 165 (menţionez că înainte de începerea curei aveam nivelul colesterolului 248!). În concluzie, untura de bursuc ajută şi la alte afecţiuni, nu numai la bolile de plămâni. Vă mulţumesc din suflet pentru popularizarea acestui leac natural atât de ieftin şi eficient, care m-a ajutat să-mi rezolv o problemă de sănătate veche de mulţi ani, pentru care nu aveam alte soluţii terapeutice!”- CLAUDIU LIPA din Bucureşti

surse:

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.