Alifia de rășină închide rănile și reface țesuturile distruse. Oricine o poate face acasă

foto: medicamente-bio.ro

Rasina o gasim din abundenta in padurile de conifere.

Ea este medicamentul produs de acesti arbori in locul unde scoarta le-a fost ranita. Rasina se ia de pe copac cu un briceag, dar fara a o razui, pentru a nu produce noi vatamari.

Pentru a obtine un unguent, avem nevoie de grasime, 2-3 lingurite de rasina de pin si ceara de albine cat o aluna. In grasimea incinsa se pun rasina si ceara si se amesteca foarte bine, dupa care se strecoara (deoarece rasina poate avea si bucati de scoarta) intr-un borcan si se lasa la racit.

Alifia obtinuta are asupra pielii si a altor tesuturi ale organismului uman exact aceleasi efecte pe care le are si asupra copacului, adica ajuta la inchiderea ranilor si la refacerea tesuturilor distruse.

Ca atare, este utila in arsuri si rani, ulcere varicoase, luxatii, entorse si fracturi. Din acest unguent se pot modela si niste  supozitoare extrem de eficiente in tratarea hemoroizilor si a ranilor in zona anusului si rectului. Rezultate deosebite se obtin si in afectiunile ginecologice, avind un efect exceptional de cicatrizare si de refacere a tesuturilor. Se pot trata cu succes cervicitele, dar si ranile pe col.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. Eugenia spune:

    Ce fel de grăsime este necesară pentru amestecul rășinei ??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.