Alimente care nu îngrașă niciodată, indiferent de cantitatea în care le consumi

foto: rebootwithjoe.com

Obezitatea este una dintre cele mai mari probleme în societatea modernă.Oamenii zilelor noastre sunt preocupați de diete și pierderea kilogramelor în plus. Toată lumea este atentă în privința alimentelor pe care le consumă.

Există, totuși, lucruri la care noi renunțăm fără să știm că de fapt acestea nu sunt nicidecum nocive pentru silluetă.

1. Popcorn
Dacă faci popcornul fără ulei, fără zahăr poți mânca oricât. O cană de popcorn are aproximativ 31 de calorii.

2. Vinetele
Chiar dacă foarte mulți oameni le evită din diverse motive, să știi că o vânătă de dimensiuni medii conție 224 de calorii.

3. Țelina
O tulpină de țelină conține 95% apă, de aceea este atât de utilă pentru detoxifierea corpului. iar kilogramele în plus dispar în mod natural.

4. Laminaria
Această este un fel de algă care conține foarte mult iod, și ajută tiroida să funcționeze în mod normal.Și din acest motiv hormonii nu depășesc nicio limită și nu îți modifici greutatea.

5. Pepenele galben și pepenele verde
O felie din oricare tip de pepene conține în jur de 70 de calorii. Și este deja un fapt extrem de cunoscut că aceștia ajută organismul să elimine apa care este în exces.

6. Portocale, mandarine și grepfut
Toatp lumea care a ținut vreodată dietă știe faptul că trebuie sî nu consume fructe dacă vrea un rezultat satisfăcător. Acest lucru nu se aplică și în cazul citricelor. Ele au vtamina C și fibre de aceeea sunt foarte sățioase.

7. Castravetele
În cazul în care vrei să slăbești alege castravetele și nu vei da greș. Acesta ar peste 95% apă. Datorită lui vei scăpa de inflamații și în acest fel vei obține silueta dorită fără efort.

8. Sfecla roșie
De obicei o sfeclă are cam 40 de calorii. Ea ajută la reglarea nivelului de glicemie. e o bună sursă de nergie și întărește sistemul muscular.

9. Dovleceii
Aceștia reglează nivelul de apă din organism și ajută sistemului digestiv, în special intestinelor să funcționeze în mod normal.

10. Merele și prunele
Un măr are în jur de 50 de calorii, dar îmbunătățește digestia, iar prunele conțin pstasiu și vitamina C.

11. Ananasul
Este unul dintre cele mai eficiente produse în cazul în care îți dorești să scapi de câteva kilograme. Ananasul metabolizează proteinele natural.

12. Coacăza, afine, căpșuni
Coacăza are foarte multă vitamina C, și esrte un bun diuretic. și contribuie la eliminarea apei în exces. Căpșunile ajută în procesul de digestie.

13. Varză, broccoli și conopidă
o porție de varză tocată are doar 7 calorii. Nu este recomandat însă consumul zilnic de conopidă sau de varză. Trebuie să le consumi combinat cu ceva. Sunt perfecte petru eliminarea găsimii în exces.

14. Salata
Conține mult acid folic. Nu are restricții și are doar trei calorii.

15. Ouăle
Poți mânca oricând ouă. De preferat să fie fierte și nu prăjite.

sursa: gadget-shows.com

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.