Antiperspirantele și cancerul mamar

foto: sciblogs.co.nz

Majoritatea antiperspirantelor sub brațe conțin ca ingredient activ, clorhidratul de aluminiu, așa cum vă veți aminti probabil că au existat controverse despre aluminiu, încă din anii 1950, când a fost un metal popular folosit pentru confecționarea vaselor de gătit, cratițelor și tigăilor și că ar putea fi unul dintre factorii care contribuie la Alzheimer, acum avem o altă problemă care ar putea fi, de asemenea, legată de aluminiu, cancerul de sân.

Cercetările arată că una dintre cauzele ale cancerului de sân ar putea fi utilizarea antiperspirantelor.

Corpul uman are o serie de zone, pe care le folosește pentru a purja toxinele din corp, acestea sunt, în spatele genunchilor, în spatele urechilor, a zonei inghinale și a axilelor. Toxinele sunt purjate din organism sub formă de transpirație, iar antiperspirantul, așa cum sugerează clar numele împiedică acest proces, inhibând astfel organismul să purjeze toxinele din zona axilă.

Toxinele acestea nu dispar doar, ci corpul le depune în ganglionii limfatici de sub brațe, deoarece nu este capabil să le transpire. O concentrație de toxine se acumulează apoi în zonele axilelor, care pot duce apoi la mutații celulare, precum cancerul.

Nu se poate ignora faptul că aproape toate tumorile canceroase de sân apar în cadranul superior al zonei mamare, aici se află ganglionii limfatici. Bărbații sunt mai puțin susceptibili (dar nu sunt total scutiți) de a dezvolta cancer de sân determinat de utilizarea antiperspirantelor, deoarece antiperspirantul este mai probabil să fie prins în părul sub axilă, mai degrabă decât aplicat direct pe piele, dar doamnele, care își epilează axilele , au grad crescut de risc privind provocarea netelor imperceptibile la nivelul pielii, ceea ce permite ca substanțele chimice să intre cu ușurință în corp prin axile.

Antipespirante naturale

Acest articol se adresează în special doamnelor, dar vă rugăm să fiți conștienți de faptul că pe piață există câțiva antiperspiranți care sunt obținuți din produse naturale, cu toate astea și aceste tipuri de atiperspirante prind toxinele în aceleași zone. Cea mai bună soluție este să utilizați deodoranți, mai degrabă decât antiperspiranți, de asemenea, vă rugăm să vă amintiți că cele opt zaharuri esențiale din gliconutrienți pot ajuta și la combaterea toxinelor.

Există o mulțime de controverse în legătură cu acest articol, atat medicii cat si marile corporații nu sunt de acord cu această idee, dar, din nou, există un număr imens de oameni care batjocoresc problemele asociate cu fluorul din apa potabilă. Daca luați sau nu în considerare informațiile prezentate în articol este alegerea dumneavoastră, știu că, dacă aș fi o doamnă, m-aș distanța cu siguranță de Antiperspirante. Îmi dau seama că medicii de pretutindeni fac o treabă minunată și sunt apreciați, dar sunt reticenți să privească imaginea mai mare, de asemenea, vă rugăm să vă amintiți că cel de-al patrulea cel mai mare criminal al oamenilor din lumea occidentală sunt medicamentele cu rețetă.

sursa: vitacaps.ro

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.