Aurul monoatomic provoacă un proces de întinerire, de longevitate? ”Specialiștii au susținut că metalul descoperit contravenea legilor fizicii.”

foto: universultimpului.wordpress.com

În anul 1976, un agricultor face o descoperire care a stârnit interesul specialiștilor. El a observat că pe terenul său culturile nu mai creșteau, se uscau. A făcut o analiză a solului și a descoperit că acesta conține o cantitate ridicată de sodiu.

El a fost sfătuit să injecteze în sol acid sulfuric pentru a disloca cantitățile de sodiu. La scurt timp, el a observat că pe sol s-au format conglomerate de culoare albă care străluceau în lumina puternică a soarelui.

Ceea ce era și mai curios a fost faptul că aceste conglomerate dispăreau, după care se formau din nou. A dus probe din acest conglomerat la un laborator din Arizona și rezultatul analizelor a fost că se formase un metal care a fost numit aur monoatomic.

Acest metal avea proprietăți excepționale. Putea transfera capacitatea sa antigravitațională asupra instrumentelor cu care se efectuau măsurători.

Capacitățile magnetice erau deosebite. Specialiștii au susținut că acest metal contravenea legilor fizicii.

De-a lungul istoriei, aurul a fascinat, era considerat metalul pur, era asociat Soarelui. Dispunea de capacități fizice deosebite, iar din punct de vedere energetic aurul pur era un bun conducător și catalizator, radiind un câmp deosebit de puternic, cu o amprentă migraţională înaltă.

Aurul monoatomic sau ORMUS este utilizat cu succes în dezvoltarea proceselor cerebrale, simțurile cunosc o dezvoltare extraordinară, sistemul imunitar se fortifică.

Miraculoasa pulbere albă poate ajuta omul în ascensiunea spirituală. Cele mai vechi atestări ale folosirii aurului în medicină provin din Alexandria, Egipt.

Egiptenii consumau aur pentru purificarea corporală, mentală și spirituală. Alchimiștii erau convinși că aurul este un metal mistic.

Aurul metalic este supus unui proces de transformare ce are ca rezultat ruperea legăturii de valență dintre atomi și devine monoatomic. Este hidrosolubil și nu mai conține nici o structură metalică.

Aurul monoatomic are o legătură nemijlocită cu Enoch la evrei, Hermes la greci și Toth la egipteni. Aceștia au ingerat picături albe și au devenit nemuritori.

Nici România nu a fost ocolită de fenomenul aurului monoatomic. Enigmaticul scriitor, Radu Cinamar susține că în Bucegi a fost descoperită o amforă în care se afla aur monoatomic.

Scriitorul susține că totul a fost ținut secret. Ne întrebăm dacă este adevărată ipoteza conform căreia aurul monoatomic provoacă un proces de întinerire, de longevitate?

Tot Radu Cinamar spune că pulberea de aur monoatomic descoperită în Bucegi este fabricată după o tehnică a atlanţilor. Din păcate, nu s-a confirmat această știre, cu toate că se spune că sunt martori și specialiști străini care susțin contrariul.

sursa: universultimpului.wordpress.com

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.