Autoregenerarea organismului în 125 de zile, pentru un trup curat ca al unui copil

foto: Veann.com

Postul ameliorează funcţiile sistemului nervos central. Activând imunitatea şi glandele endocrine, el mobilizează forţele de apărare, rezervele adaptative şi compensatorii ale organismului.

Postul are o însemnătate medicală netrecătoare. De pildă, în ateroscleroză este pur şi simplu obligatoriu regimul alimentar care exclude mâncărurile grase din diverse sortimente de carne, torturile, o serie întreagă de produse de patiserie etc.

Cu alte cuvinte, în ateroscleroză postul este indicat ca regim terapeutic. La fel şi în alergie: prescripţiile alimentare de post se apropie de dieta hipoalergenă. Postul ţinut corect vindecă în mod eficace obezitatea apărută pe fond de supraalimentare, previne acumularea produşilor metabolici nocivi şi favorizează îndepărtarea lor din sânge. Aceşti compuşi reprezintă „deşeuri” care „poluează” organismul.

Iată cum reușești să faci autoregenerarea organismului în 125 de zile și care sunt efectele sale asupra sănătății tale:

  • dacă persoana timp de 44 de zile nu mănâncă hrană tratată termic, imunitatea i se întărește și organismul se pregătește la înfruntarea bolilor.
  • după 62- 71 de zile puterea sistemului imunitar crește într-atât, încât e capabil să învingă cele mai grave afecțiuni.
  • 80 de zile de alimentare cu doar fructe si legume crude oferă organismului capacitatea de a se elibera de boli. La acel moment, sistemul imunitar respinge boala, tumorile se separă de țesutul sănătos.
  • după 80 – 107 de zile fără mâncare fiartă, sistemul imunitar împreună cu sistemul nervos central ”verifică” dacă în organism au rămas, au apărut sau sunt semnele vreunui mediu patogen.
  • după 116 de zile pe dietă crudă are loc așa-numita „curățirea finală”, care restabilește un diametru potrivit vaselor de sânge (diametrul poate fi examinat cu ajutorul unor exerciții speciale), se stabilizează concentrația de bilă și eliberarea hormonilor în sânge.
  • dacă ați reușit să rămâneți pe acest regim crudivor timp de 125 de zile, corpul vi s-a reînnoit, e curat ca al unui copil și astfel viața dvs. se schimbă și va fi plină de succese, sănătate și bucurii.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.