Avantajele terapeutice ale ”Ciupercii lui Dumnezeu”. Unde este recomandată utilizarea ei

foto: Gorj Domino

Avantajele terapeutice ale ciupercii Agaricus Blazei Murill (supranumită Ciuperca lui Dumnezeu) au fost puse în evidență de americani, care au găsit în jungla amazoniană din Brazilia un trib în care media de vârstă nu doar că depăşea 100 de ani, dar oamenii erau foarte sănătoşi.

Studiindu-le stilul de viață, au concluzionat că hrana lor de bază era această ciupercă. Studiile făcute ulterior în laborator pus în evidență proprietăţile extraordinare ale ciupercii şi așa s-a luat în calcul extinderea culturii şi aclimatizarea ei în condiţii controlate. Teste numeroase au fost făcute și de oamenii de știință japonezi, cunoscuţi pentru meticulozitatea lor. Rezultatele finale au fost peste așteptări – stoparea evoluţiei bolilor în proporţie de 99,4% şi vindecare completă în 90% din cazuri.

Unde este recomandată utilizarea Ciupercii lui Dumnezeu:

– sistem imunitar afectat de diverse episoade de boală

– boli infecţioase, inclusiv răceli şi gripe

– alergii sau dermatite și în tratarea cancerului de piele

– persoane aflate în tratament cu chimio sau radioterapie

– persoane afectate de producerea excesivă de radicali liberi din surse externe ca: radiaţii ultraviolete, câmpuri electromagnetice, dieta slabă în nutrienţi

– boli cronice: diabet, inflamaţii şi oboseală cronică

– în perioade de stres fizic sau emoţional sever

– ateroscleroză, deoarece elimină surplusul de colesterol din sânge, prevenind formarea blocajelor arteriale

–la sportivii amatori şi celor ce fac performanţă, celor care depun efort fizic susţinut

Forma sub se găsește ciuperca Agaricus Blazei Murill – Ciuperca lui Dumnezeu

Ciupercă deshidratată pentru ceai – formula recomandată pentru cazurile grave de cancer. Cei doi litri de ceai care rezultă trebuie consumaţi pe parcursul a două zile şi au avantajul că produc o hidratare completă a organismului.

Tinctură, la fel de eficientă, dar mai uşor de administrat.

Capsule – conţin ciupercă măcinată fin (fără pierderi de substanţă activă) cu efect deosebit în combinaţie cu tinctura. Sunt afecţiuni care exclud una sau alta dintre aceste două produse, fără a le reduce însă eficacitatea (cum este cazul cirozei umede sau în fibrilaţii, unde nu se recomandă tinctura).

Tratamentul este personalizat în funcţie de afecţiune. Pentru întreţinere, cura durează între 3 şi 6 luni, dar în cazurile mai grave poate dura şi un an sau mai mult. Curele pot fi făcute în paralel cu alte tratamente alopate, în special în chimioterapie sau radioterapie, fiind demonstrat efectul extraordinar al celor două protocoale.
Se recomandă un consum preventiv, în perioadele reci ale anului (toamnă-iarnă-primăvară), cu pauză în perioada de vară, pentru întărirea sistemului imunitar.

Contraindicaţii:

– În cazul transplantului de organe, cura cu ciupercă nu este recomandată.
– Femeilor însărcinate sau care alăptează.
– Copiilor sub 8–10 ani (excepţie fac cazurile grave de leucemii severe sau sistem imunitar foarte slăbit).

sursa: cititulnudoare.ro

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.