Bine de știut în zilele acestea! Cum prepari cel mai puternic antiviral și antimicotic natural cunoscut

foto: draxe.com

Cei care sunteti medici, asistenti sau aveti tangenta cu terapiile naturiste puteti sa confirmati sau sa infirmati ceea ce se spune mai jos.

Metodă de neutralizare a oricarui tip de virus.

Extract de seminte de grepfruit:

  • 30 picaturi in apa, intr-un pahar de apa, de 3 ori pe zi, 2-3 zile. Extractul de seminte de grepfruit impreuna cu argintul coloidal (Cercetările privind eficacitatea sa ca agent antimicrobian și antiviral au scos în evidență că ucide peste 650 de agenți patogeni cunoscuți în 72 de ore, conform filmdaily.co) e cel mai puternic antiviral si antimicotic natural cunoscut.
  • Vitamina C: 2-3 grame pe zi 2-3 zile.

Dacă vreţi ca gripa să nu se lipească de dvs., e nevoie să aveţi un nivel normal al vitaminei D în sânge. Cum se obţine acesta? Simplu: expunându-vă faţa şi mâinile la soare, în timpul toamnei, iernii şi al primăverii, pentru cel puţin 10 minute pe zi. Nu-i aşa că e mai simplu să previi o boală decât să o tratezi? Dacă tot ne găsim timp pentru lucruri nesănătoase, de ce-ar fi greu să facem un efort conştient pentru a ne expune puţintel soarelui binefăcător? Deasemenea, ceapa şi mai ales usturoiul crud cu a sa minunată alicină, nu trebuie să lipsească din dieta dvs. săptămănală. In vreme ce occidentalii le consumă pe post de condimente, pentru noi românii, ele sunt vegetale.

Fie ca toţi să trecem cu bine de această perioadă şi alte rele! La multă sănătate tuturor!

Atenție, frica scade imunitatea!

Cum funcţionează frica. Ce se întâmplă în organism în momentele de panică şi cum ne distruge sistemul imunitar. Totul aici: adev.ro/pbc7ek

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.