Când MOARTEA vine printr-un sărut. Părinţii au făcut publică tragedia lor, ca greşeala să nu se repete

sarah

Sarah Pugh este o australianca de 28 de ani, care a adus pe lume 4 copii, doi cu un partener de ca s-a despartit si doi cu iubitul actual. La ultima sarcina, doctorii au fost nevoiti sa ii faca o operatie de cezariana, din cauza unor complicatii, dar fetita ei, Eloise,  s-a nascut sanatoasa, scrie dailymail.co.uk.

Din cauza operatiei, Sarah a stat in spital mai mult ca de obicei, alaturi de fetita ei, iar toti prietenii si rudele au venit in vizita si au acoperit-o pe micuta cu sarutari si imbratisari. Apoi, au mers acasa, dar in cateva zile Eloise s-a imbolnavit.

A inceput sa doarma foarte mult, avea febra si a slabit 700 de grame intr-o saptamana. A ajuns cu ea la spital iar acolo doctorii au intubat-o pentru a o hrani, apoi, ingrijorati, au transferat-o la un spital mai mare. I-au spus mamei sa il cheme pe tatal fetei, pentru ca nu stiu cat va mai trai micuta.

A doua zi, a venit si diagnosticul: era infectata cu virusul herpetic simplex, un virus inofensiv pentru adulti, care provoaca doar inflamatii in zona buzelor. Combinat cu o infectie stafilococica, virusul herpetic avea sa ii fie fatal lui Eloise, care a murit la doar 24 de zile de la nastere.

Parintii au facut publica tragedia lor, in speranta ca alti parinti vor afla despre pericolul de a lasa pe cineva sa le sarute copiii, care au un sistem imunitar slabit.

sursa: frip.ro

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.