Care este, de fapt, termenul de valabilitate al medicamentelor. De aceea portofelele noastre sunt goale!

foto: festa-de-casamento

„Un medicament are aceeași eficacitate la 4 ani de la data expirării. Dar să nu spunem prea mult, deoarece companiilor farmaceutice nu le place …. Toate aceste deșeuri ecologice … De aceea portofelele noastre sunt goale!

Armata SUA a avut mai mult de un miliard de medicamente și a vrut să știe dacă era adevărat că a trebuit să dispună de funcție până în prezent. Ei au testat toate tipurile și numai un singur produs a pierdut o parte din eficacitatea acestuia după 4 ani.

CAPITAL, o revista franceza, explica de asemenea:

Termenele de conservare sunt impuse de producători pentru a vinde cât mai multe produse posibil și pentru a-și reînnoi periodic stocurile.

De fapt, iaurturile au fost analizate și gustate la 57 zile după ultima zi de consum autorizată pe ambalaj: aceeași aromă, chiar și prospețime, astfel încât să nu fie nici o problemă de consumat.

Același lucru este valabil și pentru cârnații de vid care pot fi utilizați la 15 zile după data consumată afișată.

Pentru biscuiți, fursecuri vid = 0 de toate tipurile: de patiserie, bomboane de ciocolată, legume uscate, paste, orez, linte, aceste produse sunt consumabile și aromă chiar 3 la 4 ani de la data expirării indicată.

Industriașii organizează această mizerie alimentară pentru a-și spori profiturile și pentru a satisface acționarii tot mai exigenți.
Un medic a confirmat că este aceeași politică pentru pilule.

Aceasta este o „rachetă” a companiilor farmaceutice.
Singura diferență este că, după 3 ani, eficiența este ușor scăzută, în jur de 95% în loc de 100%.

Deci, înainte de a arunca Tylenol, Imodium, Aspirina si alte pastile de genul asta, se îmbogățesc doar companiile farmaceutice care fac pe cheltuiala ta!

sursa: geta-pentrusanatate.blogspot.com

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.