Câteva obiecte ce nu se împrumută sub nicio formă. De ce e indicat să faci asta?

foto: careguru.in

Am decis să abordez ceva practic şi util: există câteva obiecte ce nu se împrumută sub nicio formă. De ce e indicat să faci asta? Fiindcă e sănătos, igienic şi personal, notează manierart.ro.

1. Periuţa de dinţi – este foarte personală şi nu se împarte cu nimeni, nici cu partenerul de viaţă. Există o singură situaţie în care se poate împrumuta periuţa: aceea în care foloseşti periuţa de dinţi electrică şi pentru partener ai un capăt nou, sigilat pe care îl desigilează şi ataşează mânerului.

2. Lama de ras – indiferent dacă eşti doamnă sau domn, acest obiect nu se împrumută, nici intre parteneri. În primul rând nu e sănătos/ igienic şi în al doilea rând reprezintă lipsă de respect faţă de sine şi apoi faţă de cel de lângă tine. Aş adăuga aici, pentru doamne epilatorul, nici acesta nu se împrumută.

3. Lenjeria de corp sau costumul de baie. Cu riscul de a mă repeta, nu este sănătos. Ştiu că există acest obicei printre prietene săritoare şi dornice să ajute. Mai de folos e evitarea unor astfel de împrumuturi.

4. Deodorantul este ceva foarte personal, care intră în contact direct cu pielea şi din această cauză, nu intră în discuţie împrumutarea lui.

5. Rimelul – este un produs arhicunoscut şi folosit. Şi acest produs intră în contact cu pielea, uneori cu mucoasa şi, ar fi de preferat să nu-l împrumuţi, ca să nu te trezeşti cu vreo infecţie neplăcută; în aceeaşi categorie intră şi rujul sau produsele de acest fel.

6. Prosopul este, de asemenea un obiect personal, care nu se împrumută. Indicat ar fi să nu se împrumute nici între membri familiei şi, fiecare să aibă unul personal.

7. Îţi vine să crezi sau nu, nici pantofii nu se împrumută şi-ţi spun de ce: primează sănatatea, deci nu vrei să te alegi cu vreo ciupercă şi al doilea motiv e că fiecare are un stil personal de mers şi aici există posibilitatea ca pantofii împrumutaţi să-ţi deformeze mersul sau să-i deformezi tu pe ei.

 

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.