Ce mănâncă Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii de se menține în formă atât de bine la cei peste 90 de ani pe care îi are?

Ce mănâncă Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii de se menține în formă atât de bine la cei peste 90 de ani pe care îi are?

Iată câteva dintre obiceiurile Majestății Sale.

Dieta Reginei Elisabeta

Potrivit Brightside, Regina Elisabeta alege mult felurile de mâncare și este adepta unui regim sănătos, excluzând produsele care conțin coloranți sau amelioratori.

Regina este o fană a biscuiților de casă pe care îi mănâncă adesea dimineața alături de un ceai negru, la micul dejun.

Micul dejun al Reginei mai poate conține fructe și cereale, însă Regina este de-a dreptul topită după pâinea de casă unsă cu gem. Potrivit fostului său bucătar-șef, în preajma sărbătorilor de iarnă, la micul dejun mai mănâncă și trufe proaspete pe care le primește cadou.

Regina se răsfață înainte de prânz cu un pahar de gin tonic, iar la ora 13 mănâncă, de obicei, legume la grătar: spanac, dovlecei, roșii sau vinete.

După amiaza Regina alege un sandwich sau o prăjitură cu biscuiți și ciocolată, unul dintre deserturile ei preferate.

Ciupercile o însoțesc la masa de seară. Cina conține de obicei carne și garnituri asortate. Sosul de ciuperci și smântână alături de diferite fripturi reprezintă pentru Majestatea Sa cina ideală.

Se știe că Regina consumă după cină câte un pahar de șampanie în aproape fiecare seară, căci spumantul o ajută să doarmă mai bine.

sursa: secretelesanatatii.info

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.