Ce nu știa nimeni despre Crăciuniță. Iată cum se îngrijește și ce înseamnă dacă se usucă

Cum se îngrijeşte CRĂCIUNIŢA şi ce înseamnă dacă se usucă. Trebuie să o ai în casă de Crăciun!

Este una dintre plantele pe care le avem cu toții și care ne completează extraordinar de bine orice decor de Crăciun din casă! Frunzele și florile sale se încadrează de minune lângă un pom de Crăciun și lângă luminițele acestuia.

Mulți dintre noi, însă nu cunoaștem cum ar trebui să o îngrijim în așa fel încât planta să ne fie alături cât mai mult timp!

Se spune că această planta este binevenită în orice casă, pentru că aduce norocul familiei din locuința respectivă! Oamenii din acea casă vor avea prilejul de a se bucura de sărbătorile sfinte în liniște!

În Statele Unite ale Americii, ziua de 12 decembrie a luat o nouă culoare, pentru că atunci este sărbătorită Ziua Crăciuniței, iar americanii au devenit un popor care iubește nespus de mult această plantă.

Foarte mulți oameni sunt duși în eroare de zvonuri că această plantă minunată poate otrăvi aerul din casa în care se ține sau că medicamentele naturale preparate din ea sunt cumva otrăvitoare.

Nu este corect! Va trebui să îngrijești cu multă răbdare frunzele Crăciuniței și să te informezi foarte bine asupra acestui subiect pentru a preveni moartea unei astfel de flori.

Pentru că este deosebită și pentru că înflorește chiar în perioada Crăciunului, trebuie să-i oferim multă delicatețe!

Sursa: secretelesanatatii.info

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.