Ce se petrece la CERN? Dacă experimentele vor scăpa de sub control, atunci…

portail-cern-3

Ce se petrece la CERN? Aceasta este întrebarea care stă pe buzele pasionaților de mistere și conspirații, pentru că recent au fost fotografiați numeroși nori bizari, despre care se spune că sunt produsul experimentelor realizate cu ajutorul acceleratorului de particule.

La doar câțiva kilometri de Geneva, Elveția, la zeci de metri în subteran se află faimosul accelerator de particule de la CERN. De nenumărate ori, diverși oameni de știință, au susținut că acceleratorul de particule este mult prea avansat pentru cunoștințele actuale ale omenirii și dacă experimentele vor scăpa de sub control atunci întreaga planetă va fi pusă în pericol.

Chiar dacă aceste teorii par nefondate, recent, au fost fotografiați, chiar deasupra CERN, numeroși nori cu forme ciudate și care păreau că strălucesc. Interesant este că acești nori erau luminați de fulgere, dar nu s-a înregistrat nicio picătură de apă.

portail-cern-4

Mai mulți specialiști au analizat aceste imagini și au ajuns la concluzia că ele nu au fost modificate. Mai mult de atât, se spune că acești nori sunt produsul unui experiment de la CERN și nu sunt altceva decât niște portaluri deschise spre o lume sau un univers paralel.

Mai mult de atât, au existat mai mulți martori oculari care s-au declarat stupefiați de acești nori misterioși. Interesant mai este faptul că formațiunile noroase au fost văzute mai multe zile la rând, după care au dispărut dintr-o dată.

cern

Specialiștii de la CERN nu au avut niciun punct de vedere oficial cu privire la acești nori bizari, motiv pentru care s-a născut și această ipoteză interesantă.

sursa: efemeride.ro

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.