Cum reacționează organismul tău, dacă bei ulei de măsline pe stomacul gol. Așa te asiguri că toate organele interne…

Poate ai mai auzit de această practică, însă te întrebi la ce ajută ea. Descoperă ce se întâmplă dacă bei ulei de măsline pe stomacul gol!

Uleiul de măsline extravirgin este o sursă excelentă de grăsimi sănătoase și nutrienți care sunt valoroși pentru sănătatea noastră. Însă, poate că nu te gândeai totuși să-l bei ca atare și pe stomacul gol! Potrivit eva.ro, acest obicei aduce o mulțime de beneficii pentru sănătate, astfel că iată care sunt principalele motive ca să bei o lingură cu ulei de măsline pe stomacul gol:

Uleiul de măsline este bun pentru colon

De ce să bei pe stomacul gol o lingură cu ulei de măsline? Cercetările arată că uleiul de măsline băut pe stomacul gol protejează celulele de modificări care pot conduce la apariția cancerului. De asemenea, are proprietăți curative pentru colon și este un remediu excelent pentru persoanele care suferă de constipație.

Uleiul de măsline este bun pentru piele, păr, unghii și oase

Acest obicei are un efect benefic asupra unghiilor, a pielii și a părului, redându-le aspectul sănătos. Se știe deja că este un ingredient nelipsit din măștile pentru păr sau ten, însă uleiul de măsline este mult mai eficient atunci când este administrat intern.

Uleiul de măsline curăță ficatul

Dacă bei ulei de măsline pe stomacul gol, te asiguri că toate organele interne funcționează normal și elimina toxinele. În special, uleiul de măsline este benefic pentru ficat, deoarece stimulează detoxifierea lui. Pentru un rezultat mai bun se amestecă 2 linguri de ulei de măsline extravirgin cu zeama de la un sfert de lămâie și se consuma dimineața pe stomacul gol.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.