Cum controlezi nivelul zahărului din sânge cu ajutoul unui ou fiert

Sanatatea noastra depinde de ceea ce mancam. Cu cat mancam mai sanatos, cu atat suntem mai sanatosi. Daca traim intr-un mediu mai toxic, cu atat riscul aparitiei bolilor creste si mai mult, iar acest lucru trebuie impiedicat cat mai urgent!

Daca mergem acum la un control medical de rutina, putem fi uimiti de nivelul crescut al zaharului din sange. Aceeasi situatie este si in cazul hipertensiunii arteriale. De fapt, exista o serie de boli cunoscute sub numele de „criminali tacuti” care ajung sa deterioreze sanatatea si toate aceste afectiuni au un numitor comun, alimentatia nesanatoasa!

Din fericire, noi avem o solutie excelenta pentru a reduce imediat zaharul din sange.

Fierbeti un ou. Dupa ce il decojiti, intepati-l in mai multe locuri, folosind o furculita. In continuare, puneti oul intr-un recipient, apoi turnati otet peste el. Lasati-l sa stea asa peste noapte.

Dimineata urmatoare, mancati oul in combinatie cu un pahar de apa calda. Repetati tratamentul peste cateva zile, apoi mergeti la medic, pentru a reface testele de sange. Puteți compara rezultatele de dinainte cu cele de dupa tratament – glicemia dumneavoastra va fi semnificativ mai mica dupa acest tratament, cu ajutorul unui banal ou!

SURSA: astrgomax.eva.ro

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.