Cura pentru consolidarea sănătății și refacerea sistemului imunitar. Chinezii o numeau ”medicamentul armoniei“, iar amerindienii ”vindecatorul tăcut“

foto: momspresso.com

Vechii egipteni foloseau aloe pentru intretinerea frumusetii.

Chinezii o numeau „medicamentul armoniei“, iar amerindienii „vindecatorul tacut“. Rusii ii spun „elixirul longevitatii“.

Niciun studiu realizat pana in prezent nu a fost in masura sa explice cum poate o planta atat de mica sa faca minuni foarte mari. Felul in care compusii sai lucreaza intr-un mod miraculos tratand sau atenuand unele dintre cele mai grave boli este inexplicabil.

Aloe Vera are efecte uimitoare asupra sanatatii: intareste sistemul imunitar, contine agenti antiseptici si analgezici, este antiinflamator natural, contine vitamine, enzime, minerale si aminoacizi, accelereaza vindecarea, stimuleaza regenerarea tesuturilor. Scade nivelul colesterolului. Are un puternic efect de prevenire a cancerului.

Pentru cura cu aloe avem nevoie de 1,5 kg planta, trecuta prin masina de tocat. inainte de a fi folosita, planta nu se uda timp de cinci zile.

Se adauga 2,5 kg de miere si 3,5 kg vin rosu.

Amestecul se lasa in loc intunecos si rece, timp de 5 zile. In primele 7 zile, se ia cate o lingurita, de trei ori pe zi, cu doua ore inainte de masa.

Ulterior, se ia o lingura, de 3 ori pe zi, cu o ora inaintea mesei.

Durata minima a unei cure este de 2-3 saptamani. Trebuie excluse laptele si ouale. Se consuma cat mai multe supe si fructe.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.