Curățarea vaselor cerebrale este o procedură foarte importantă. Nu veți mai avea dureri de cap!

Curățarea vaselor cerebrale este o procedură foarte importantă, care vă poate îmbunătăți semnificativ starea de spirit în anumite afecțiuni, de la osteohondroza regiunii cervicale până la ateroscleroză.

Curățarea regulată a vaselor vă va permite să scăpați de greutatea din cap, durerile de cap vor dispărea, se vă limpezi conștiința și se vă îmbunătăți starea de spirit.

Noi am pregătit 5 rețete eficiente și dovedite de curățare a vaselor cerebrale:

Rețeta nr. 1: miere și nuci

Trebuie să mărunțiți cinci nuci și să le amestecați bine cu o lingură de miere de tei, adăugați puțină scorțișoară și ghimbir, amestecați și puneți amestecul în frigider pentru o zi. Amestecul tămăduitor se ia câte o lingură de trei ori pe zi, cu o jumătate de oră înainte de mâncare.

Rețeta nr. 2: suc de ceapă și miere

Stoarceți o treime de pahar de suc de ceapă și amestecați-l cu un pahar cu miere natuarlă. Amestecul trebuie consumat câte o linguriță de trei ori pe zi, cu o jumătate de oră înainte de mâncare. Amestecul vindecător nu numai că va curăța eficient vasele sangvine, dar și va întări sistemul imunitar.

Rețeta nr. 3: sucuri naturale

Zilnic, cu o o jumătate de oră înainte de prânz beți o jumătate de pahar de suc de rodii (rânduiţi cu sucul de mere și de morcovi). Alegând sucul în magazine, atrageți atenția că sucul să fie cât mai natural sau faceți sucul acasă.

Rețeta nr. 4: infuzie de brusture

Turnați apă clocotită peste o mâna (aproximativ 10 grame) de rădăcini uscate de brusture, lăsați să se infuzeze 8-10 ore, după aceea strecurați și păstrați într-un loc răcoros. Consumați infuzia câte 4 linguri cu o jumătate deoră înainte de micul dejun. Cura de administrare – o lună.

Rețeta nr. 5: Produse folositoare

Pentru însănătoșirea generală a organismului și curățarea vaselor sangvine trebuie să mâncaţi în fiecare zi cu o jumătate de oră înainte de micul dejun câte o portocală, o mâna de stafide și nuci. Peste 15-20 minute beți un pahar de apă în care adăugați o linguriță de miere și o felie de lămâie. Peste încă 10-15 minute puteți lua micul dejun.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.