Dacă te doare des o anumită parte a corpului, atunci s-ar putea să suferi de următoarele afecțiuni

foto: winbmdo.com

Durerea in partea de jos a burtii, atunci cand se intensifica la mers sau tuse, poate fi apendicele, in cazul in care aveti si frisoane, diaree, voma, cel mai indicat este sa va adresati medicului. Durerea de spate, o sa aveti probleme cu rinichii, asemenea durere este confundata cu indindere musculara.

Durerea sib coastele din partea dreapta, Vezica biliară și ficatul s-ar putea să vă dea semnale. Dacă durerea este permanentă și însoțită de grețuri, vomă, îngălbenirea suprafeței pielii înseamnă că sunt afectate aceste organe. Dureri in partea de sus a burtii, Este un semnal din partea pancreasului. Simptome suplimentare sunt: febra, grețurile, tahicardie, scăderea în greutate. Dureri de burta in dreapta, Dacă durerea este însoțită de constipație, atunci atrageți atenție la intestinul gros. Dureri in zona buricului, În acest caz puteți avea anumite afecțiuni intestinale. Dacă durerea este însoțită de grețuri, frisoane, lipsă de poftă de mâncare, atunci acestea pot indica inflamarea apendixului. La femei și la bărbați simptomele pot fi diferite. Important este să vă adresați la timp medicului.

Slabeste 5 kilograme in 3 zile cu patrunjel. Incearca dieta asta simplu. Ai nevoie doar de patrunjel pentru aslabi rapid si eficient, cu aceast bautura bazata pe patrunjel in doar cinci zile vei scapa de kilograme, se prepara din ingrediente, Naturale si nu are efecte adverse daca este consumata corespunzator, si iti poate stimula metabolismu, elimina toxinele din corp si iti inatareste imunitatea.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.