AVERTISMENT al celui mai bun medic român din SUA: ” Niciun medicament din lume nu vindecă vreo boală”

rachitan_opt_opt

Unul dintre cei mai buni “diagnosticieni din lume”, medicul naturopat de origine romana Cristian Rachitan, a facut mai multe declaratii controversate cu ocazia unei vizite pe care a facut-o in tara noastra.

Rachitan, celebru in USA, si caruia ii calca pragul cabinetului miliardari, vedete ca Barbra Streisand sau Mel Gibson si politicieni celebri, spune ca “niciun medicament din lume nu vindeca vreo boala”, explicand totodata ca stresul este a doua cauza a imbolnavirilor.

“Niciun medicament din lume nu vindeca vreo boala, este o notiune total gresita. Un medicament compenseaza, ajuta corpul sa duca boala, dar nicidecum nu vindeca. De exemplu, o persoana care are hipertensiune arteriala ia medicamente toata viata si cu timpul trebuie sa creasca medicamentele pentru ca cele pe care le-a luat anul trecut acum nu mai lucreaza, trebuie sa ia unele mai puternice. De ce? Pentru ca intre timp boala e evoluat, a avansat. Bietul doctor nu a invatat sa vindece o boala pentru ca stiinta medicala nu stie sa vindece boala. Ma refer la partea bio-chimica. Stie doar sa te ajute sa duci boala, sa ajute corpul sa faca fata bolii respective, dar nicidecum sa vindece boala. Citiți mai mult pe caplimpede.ro

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. cosmin spune:

    E cunoscut acest fapt , majoritatea medicamentelor sunt facute in asa fel incat sa ne vindece partial un organ si sa ne distruga alte doua sau mai multe , institutiile farmaceutice castiga miliarde si miliarde la nivel global in fiecare zi iar oamenii mor pe capete !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.