Doctorii au rămas mască la vederea rezultatelor. S-a vindecat de cancer în fază terminală

Rich Fulber a fost diagnosticat cu cancer limfatic în fază terminală la vârsta de doar 37 de ani. Chiar dacă practica sport intens de 10 ani, boala i-a fost provocată de o alimentaţie sănătoasă, bazată pe mâncarea de tip fast food şi consuma cantităţi destul de mari de alcool, scrie rtv.net.

Doctorii nu i-au mai dat mult de trait dar cu toate acestea, pentru a-i prelungi viata, l-au convins in cele din urma sa urmeze un tratament dur, bazat pe chimioterapie.

Rich a decis insa sa abandoneze tratamentul conventional dupa prima sedinta, cand a avut parte de o intamplare care, spune el, i-a deschis mintea. „Eram in spital de zece zile si ma simteam foarte rau atunci cand o prietena a venit sa ma viziteze si mi-a adus un smoothie verde. Dupa numai zece minute dupa ce l-am baut, m-am simtit plin de energie de parca as fi baut 12 cafele! Am reusit sa ma ridic din pat si sa ma plimb prin spital. Atunci am decis sa imi schimb radical nu doar alimentatia ci tot stilul de viata”, spune americanul.

El a decis sa trateze cancerul cu o dieta bazata strict pe cruditati si pe sucuri verzi, fapt ce contrazicea complet sfaturile medicilor, care ii spuneau ca bacteriile din plante ii grabesc sfarsitul.

Cu toate acestea, dupa patru luni, toata lumea a ramas in soc: in corpul lui nu s-a mai gasit nici urma de cancer. Iata ce a consumat Rich in aceasta perioada:

– legumele diverse colorate puternic, in special cele bogate in clorofila;

– germenii si vlastari, surse majore de proteine complexe si minerale (calciu si magneziu in special), toate mult mai usor de asimilat si digerat;

– seminte si nuci, de asemenea surse de proteine si acizi grasi esentiali;

– fructe in stare naturala sau uscata;

– superalimente, gen algele marine care reprezinta sursa cea mai complexa de minerale din lume cât si diverse prafuri vegetale bogate in nutrienti complecsi, numite superalimente.

Sursa articol: mesaj.md

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.