Efectele secundare ale medicamentelor pentru colesterol: ”conțin celemente care îi fac să îmbătrânească mai repede pe cei ce le iau regulat”

foto: Dr. Sinatra

Medicamentele pe bază de statine, concepute pentru scăderea colesterolului și prescrise în prezent la peste 100 de milioane de oameni, sunt de fapt otrăvuri pentru celulele corpului, accelerând îmbătrânirea și producând diabet, vătămarea ficatului, pierderea memoriei, slăbirea mușchilor și multe altele.

Un grup de cercetători de la Universitatea Tulane, New Orleans, au descoperit că statinele, care generează zeci de miliarde de dolari pentru companiile farmaceutice producătoare, dezactivează celulele stem, responsabile de repararea organismului la nivel celular. Promovate în mod agresiv ca un medicament miracol, în realitate, aceste substanțe provoacă efecte secundare dezastruoase (uneori fatale) pentru cei mai mulți pacienți.

Conform unui articol apărut în UK Express și publicat în „Revista americană de fiziologie” (American Journal of Physiology), intitulat „Impactul statinelor asupra celulelor stem”, aceste efecte secundare includ: alterarea ADN-ului, diabet, cataractă, pierderi de memorie, rinofaringită, diaree, spasm și distrofie musculară, dureri abdominale, greață, dureri ale extremităților, infecție urinară, neuropatie periferică, insuficiență renală, disfuncția ficatului, oboseală cronică. „Statinele îi fac să îmbătrânească mai repede pe cei ce le iau regulat, predispunându-i, în același timp, la boli mentale și declin fizic”, concluzionează studiul.

Medicii și companiile producătoare conspiră de ani de zile pentru a ascunde sau a minimaliza importanța efectelor secundare ale statinelor, promovând această medicație ca pe un miracol, pe care toată lumea ar trebui s-o ia. Unii medici au sugerat chiar că statinele ar trebui introduse în apa publică a orașelor, precum fluorul.

Atunci când pacienții vin și se plâng de efectele secundare devastatoare ale medicamentelor pe bază de statine, medicii le prescriu, pur și simplu, alte medicamente, pentru suprimarea acelor simptome. Astfel, statinele devin, de fapt, poarta de intrare pentru prescrierea de și mai multe medicamente, care generează un profit și mai gras. Mai mult, pentru a legitima și a extinde înșelătoria, sistemul medical a conspirat pentru redefinirea conceptului de „colesterol crescut”, micșorând treptat cifrele colesterolului normal, producând astfel instantaneu milioane de noi „bolnavi cu risc cardiac”, care să necesite „tratamentul” aducător de profit. Legătura dintre asociațiile americane de cardiologie și industria medicamentelor este atât de extinsă, încât cu greu mai poți găsi un doctor independent și onest. Așa se face că, în prezent, în Statele Unite, la peste 30% dintre adulți le sunt recomandate statine, ca medicație permanentă.

Ani de zile, Natural News și-a informat cititorii asupra efectelor devastatoare ale statinelor. Cu toate acestea, instituțiile medicale continuă să ignore aceste efecte secundare, promovând în continuare, pentru profit, statinele, și pretinzând că nimeni nu este prejudiciat. Ca și în industria vaccinurilor, cea a statinelor este mult mai preocupată de profitul enorm, decât de protejarea vieții. Dar acum, grație cercetătorilor de la Universitatea Tulane, motivele pentru care medicamentele pe bază de statine sunt atât de periculoase pentru sănătatea umană sunt mai bine înțelese. Așadar, dacă în prezent luați statine pentru a vă scădea nivelul colesterolului, renunțați la ele! Informați-vă, sfătuiți-vă cu medicii dumneavoastră și veți găsi alterntive naturale, sănătoase.

Sursa: naturalnews.com

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.