Folosiți aceste două ingrediente simple – sarea și mierea – iar “miracolul” se va întâmpla: nu vă veți mai trezi obosiți a doua zi dimineață!

Atat la femei, cat si la barbati, valoarea medie a somnului se afla in continua scadere in ultimii ani, de la 7-8 ore la 6-7 ore pe noapte. Acest lucru nu va poate parea ca fiind prea socant, insa este pentru corpul vostru. In timpul zilei, corpul vostru lucreaza cu greu pentru a tine pasul cu activitatea pe care o efectuati si, de aceea, el necesita o cantitate corespunzatoare de timp pentru a se odihni, recupera si a se reincarca.

Majoritatea oamenilor cred ca nu au un somn bun noaptea, acest lucru inseamna pur si simplu ca vor fi un pic obositi a doua zi. Iar cu o ceasca de cafea ar putea “regla” acest lucru. Cafea ajuta, dar a va introduce zilnic in organism cafeina nu este o solutie permanenta.

Lipsa de somn este un factor care poate duce la probleme grave de sanatate si la diverse boli. Studiile au descoperit ca persoanele care au un somn scurt, care este definit mai putin de 6 ore, sunt supuse unui risc crescut de boli de inima. De asemenea, o lipsa a somnului semnifica o tensiune arteriala mai mare.

Lumea in care traim astazi nu este una corespunzatoare pentru a obtine un somn bun. Oamenii sunt mult mai stresati fata de generatiile trecute. De asemenea, folosim mai multa tehnologie care ne afecteaza ciclurile noastre de somn, fara sa ne mai dea seama.

Asadar, ce-am putea face ca sa nu ne mai trezim obositi a doua zi dimineata? Ca intotdeauna, mama natura ne ofera o solutie naturala pentru aceasta problema tot mai mare. Asadar, va putem recomanda sa luati aceasta reteta inainte de culcare si, a doua zi dimineata, va puteti trezi ca si nou. Nu aveti nevoie decat de:
* 5 lingurite de miere ecologica;
* 1 lingurita de roz de sare de mare Himalaya.

Se amesteca aceste doua ingrediente impreuna si se pun intr-un borcan de sticla. Puneti un pic din acest amestec sub limba in fiecare noapte, inainte de a merge la culcare, si lasati sa se dizolve in mod natural. O sa va treziti mult mai odihnit! De ce se intampla “miracolul”?

Sarea de mare de Himalaya contine mai mult de 80 de minerale si elemente de care organismul vostru are nevoie pentru diferite procese. Mierea contine glucoza care ajuta celulele corpului sa se umple cu energie. Aceasta combinatie de miere si sare creste serotonina, ajutandu-ne sa ne destresam in mod natural, si permitandu-ne sa obtinem cel mai bun somn posibil.

sursa: almeea.ro

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.