ÎNCHISOARE PE VIAȚĂ pentru un cuplu de români penticostali. Arma crimei: 13 ani de Vindecare prin ”Rugăciune”

alex

sursa foto: evz.ro

În weekend, o știre venită tocmai din Canada a fost preluată de presa românească: doi români, soț și soție, au fost condamnați la închisoare pe viață, fiind acuzați că, în 2013, și-au omorât fiul. Alex, copilul omorât, avea 15 ani.

Pe scurt, povestea este asta: soții Rodica și Emil Rădiță – acum în vârstă de 55 și, respectiv, 60 de ani – au șapte copii. Micul Alex, la numai doi ani, este diagnosticat cu diabet de Tip 1. Avea nevoie de insulină. Băiatul a murit pentru că, timp de 13 ani, a fost ”tratat” de diabet cu rugăciuni, nu cu insulină.

Mircea Ciltan, un prieten al lui Emil, a spus judecătorilor că, în seara de 7 mai 2013, tatăl lui Alex a venit la Biserică și le-a cerut tuturor din încăpere să se roage pentru Alex, pentru că ”a murit noaptea trecută, dar Dumnezeu l-a înviat de dimineață”.

S-au rugat împreună și apoi, vreo 20 de persoane s-au dus acasă. Aici a continuat rugăciunea colectivă. După câteva ore, la insistențele lui Mircea, s-a sunat la 911.

Se pare că, în 2000, părinților le-a intrat în cap că Alex fusese îmbolnăvit de doctori și de atunci au fost convinși că îl vor vindeca prin Puterea lui Dumnezeu. Interesant este că de acestă situație – devenită în timp dramatică din absurdă – știa foarte multă lume, familia, congregația, dar nimeni nu a făcut nimic.

Examenul trupului copilului mort este tulburător: avea doar 17 kilograme, practic un schelet; mușchii i se lichefiaseră din cauza lipsei de mișcare; avea 44 de escare, cea mai gravă fiind la gât, unde i se vedea coloana prin marginile rănii; dinții erau roși complet.

sursa: evz.ro

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.