Leacul recomandat de vindecătorul rus Gennady Petrovich Malakhov, te scapă de durerile articulare și îți îmbunătățește mobilitatea

foto: Daily Nutrition News

Gennady Petrovich Malakhov este un celebru scriitor de origine rusa, autor al multor carti in paginile carora pot fi intalnite unele dintre cele mai eficiente leacuri ale medicinei traditionale.

El a publicat mai mult de saizeci de carti, acestea fiind vandute in peste treizeci de milioane de exemplare si au fost traduse in mai multe limbi straine. Prin intermediul cartilor sale, acesta doreste sa-i motiveze pe oameni sa-si cunoasca organismele proprii si sa se poate vindeca in mod natural.

Multe dintre tratamentele recomandate in cartile sale le aplica si asupra propriului corp, cum ar fi  postul, etc.

Aceasta este o reteta foarte apreciata, care elimina durerea prezenta la nivelul articulatiilor si care are rolul de a imbunatati mobilitatea acestora.

Seara, inainte de culcare, va trebui sa pregatesti urmatorul remediu:

Se amesteca cantitati egale de miere, faina, otet de mere si alcool de 80 de grade. Din aceste ingrediente se prepara un aluat.

Daca este necesar, mai poate fi adaugata o cantitate mica de faina si se amesteca bine, cu scopul de a-i oferi aluatului o consistenta optima.

Se framanta aluatul si se intinde in forma de turta si se aplica pe articulatia dureroasa.

Apoi, se acopera cu un celofan si peste celofan se pune un fular sau un prosop de bumbac astfel incat sa nu cada in timpul noptii.

Se lasa sa actioneze in timpul noptii si dimineata se arunca, deoarece poate fi utilizat doar o singura data.

Acest remediu amelioreaza eficient durerea si imbunatateste mobilitatea ariculatiilor!

sursa: dailynutritionnews.com

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *