Metodele și remediile pentru vindecare utilizate de adepții religiei Amish. Remediul străvechi pentru tensiune crescută

foto: befantastico.com

Cei din religia Amish folosesc metodele si remediile lor pentru vindecare, si nici unul dintre ele nu presupun medicamente conventiale sau tehnologie moderna. Conexiunea lor cu natura i-a ajutat sa trateze aceste afectiuni fara a necesita pastile sau tratamente scumpe.

In acest articol, va vom oferi un remediu vechi pentru hipertensiune si colesterol. Este o reteta simpla, ce amelioreaza aceste probleme si creste imunitatea.
Cel mai bun lucru la acest remediu este faptul ca foloseste ingrediente naturale pe care le avem toti in bucatarie, asa ca nu trebuie sa ne facem griji de „aruncat cu banii”. In plus, nu necesita metode extra de preparare, asa incat o puteti realiza fara probleme. Si uitati partea cea mai buna: rezultatele vor aparea in o saptamana.
Iata ingredientele de care aveti nevoie, urmate de instructiuni:

INGREDIENTE

  • 1 lingurita de miere
  • 1 bucatica de ghimbir
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura de otet din cidru de mere
  • 1 lingura de suc de lamaie

PREPARARE
Se introduc toate ingredientele in blender, si se amesteca jumatate de minut. Se extrage doar zeama ramasa trecand amestecul printr-o sita. Se transfera intr-un borcan si se lasa la frigider timp de 5 zile.

DOZE
Luati o lingura din acest remediu dimineata, si seara, pe stomacul gol si inainte de cina. Veti putea remarca o imbunatatire in cateva zile, dar rezultatul maxim va aparea dupa o saptamana. Are un efect revigorant si nu are efecte secundare.

CATEVA VORBE DESPRE CE MAI FACE GHIMBIRUL, CARE ESTE INGREDIENTUL SECRET AL ACESTUI AMESTEC

  • În răceală, acționează asupra plămânilor, stomacului și splinei. O rădăcină proaspătă de ghimbir, rasă și fiartă în 250 ml apă, timp de 10 minute, produce un ceai cu efecte remarcabile în tratarea edemelor, vomei sau tusei, inducând și o senzație puternică de încălzire a corpului, respectiv un efect sudorific pregnant. Atunci când febra nu cedează, fierbeți 100 g ghimbir proaspăt în 500 ml apă și spălați tot corpul cu zeama rezultată. Dacă tusea nu vrea să vă lase în pace, stoarceți o rădăcină de ghimbir și amestecați sucul cu puțină miere și 250 ml apă fierbinte; beți câte 1-2 căni pe zi. Ceaiul de ghimbir este un calmant ideal în inflamațiile gâtului, sinuzite, răgușeală, febră, eliminare de mucozități și congestii respiratorii.
  • Indigestia poate fi tratată dacă mâncați căteva bucățele de tulpină de ghimbir proaspăt. Este calmant pentru durerile abdominale, ajută digestia, elimină gazele, dă poftă de mâncare, neutralizează toxinele, în vreme ce o cană de suc din aceeași parte a plantei vă poate scăpa de un sughiț rebel, greață sau vomă, ori chiar de o toxiinfecție alimentară.
  • Reumatism: Rapoarte medicale din diverse spitale chinezești arată că injectarea unei soluții de 5-10% suc de ghimbir în zonele afectate, poate trata cu succes durerile reumatice.
  • Ghimbirul este folosit, adesea, ca antidot în caz de rău de mare. Este întrebuințat, de asemenea, pentru combaterea răului de altitudine, de mașină, de mișcare de rotație. Ghimberul acționează și împotriva stărilor de vomă, grețurilor, deranjamentelor stomacale sau intestinale. În caz de greață, se ține în gură, sub limbă, o bucățică de rădăcină de ghimbir. Senzația de greață și vomă va dispărea imediat.
  • În China, este cunoscut ca antiastmatic de peste 3000 ani, folosindu-se suc de ghimbir și morcovi. Astmul se mai poate trata cu tinctură de ghimbir care eliberează plămânul de secreții.0.5-1.5 g de praf de rădăcină de ghimbir, luat de 3 ori pe zi, înainte de masă, înlătură durerile de cap de natură nevralgică și spastică, grețurile și voma (la femeile însărcinate), tratează bronșita și astmul bronșic, frigiditate, cataracta. (sursa: naturalcuresandhomeremedies.com)

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.