Mezelurile și cărnurile preambalate conțin un ingredient nesănătos: ”două felii de șuncă pot duce un bolnav de diabet într-o criză glicemică”

foto: evz.ro

În România, un bolnav de diabet sau o persoană aflată sub regim alimentar pe fondul unor probleme de sănătate nu are cum să respecte 100% indicațiile medicului nutriționist. Asta pentru că și în mezelurile și cărnurile preambalate din comerț se află un ingredient nesănătos, cancerigen și foarte periculos, scrie evz.ro.

Două felii de șuncă pot duce un bolnav de diabet într-o criză glicemică. Deși carnea nu este un aliment interzis celor care suferă de boli metabolice, mai nou, producătorii au „condimentat-o” cu zahăr! Această informație ne-a fost confirmată și de Dr. Andra Iacobini, medic specialist în boli metabolice și de nutriție:

„Din păcate, mai toate produsele de pe piață conțin zahăr și ingrediente care fac rău unui bolnav de diabet, ascunse în etichete cu scris mic. Chiar și mezelurile și carnea preambalată conțin zahăr”, avertizează medicul.

În concluzie, cei care se lasă ispitiți de „etichete curate” și „rețete tradiționale” pot avea mari neplăceri și se pot alege cu grave probleme de sănătate.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.