Nu îți merge bine în viață? Ai auzit de cele șapte Legi ale Universului

De fiecare dată când ne plângem de viața pe care o trăim, este util să ne amintim că lumea în care trăim nu este nedreaptă, noi facem ceva greșit.

Există șapte legi fundamentale prin care trăiește Universul. Ignorarea lor nu este o scuză. Dacă citești acest articol, nu vei mai face greșeli, vei dobândi armonia și vei trăi fericit!

Legea golului

Dacă ai nevoie de pantofi noi, aruncă-i pe cei vechi. Dacă ai nevoie de haine noi, fă-ți curat în dulap. Trebuie să scapi de stereotipi, noul vine numai atunci când scapi de vechi.

Legea circulației

Fii pregătit să renunți la ceva pe care îl deții, pentru a obține ceva ce dorești.

Legea imaginației

Mai întâi trebuie să vezi prosperitatea în imaginația ta. Fă o descriere a zilei tale ideale și nu o arăta nimănui, cu excepția celui în care ai încredere deplină. Păstrează această descriere, undeva la îndemână, și citește-o în timpul liber.

Legea creativității

O persoană poate atinge prosperitatea prin energia gândirii, intuiției și imaginației sale.

Legea schimbului

Dacă dai ceva, se întoarce la tine. Când primești ceva, este foarte bine să împarți cu cei din jur. Dacă ai primit un dar și nu-l utilizezi, atunci insulți esența Dumnezeiască. Trebuie să te bucuri de daruri, astfel vei atrage și mai multe beneficii în viața ta.

Legea zeciuielii

Universul își va lua mereu zeciuiala. Aceasta este doar o lege de recunoștință față de sursa de sprijin – 10% din tot ceea ce ai. Niciodată nu știi cum se vor întoarce zeciuielile tale. Banii sunt o întâmplare. Dar zeciuiala poate veni și sub forma reconcilierii cu cineva, dobândirea de noi prietenii, recuperări, etc.

Legea iertării

Dacă nu poți ierta oameni, nu poți accepta bogăția. Dacă sufletul tău este plin de ură, iubirea nu-și găsește un loc în el. Trebuie să scapi de sentimentele negative, care îți devorează sufletul și nu îți dau pacea minții.

Sursa: frumusetesisuflet.ro

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.