”Sunt român şi ca român mă socot buricul pămîntului. Că dacă n-aş fi român, n-aş fi nimic”

Romania e frumoasa

„Sunt român şi ca român mă socot buricul pămîntului. Că dacă n-aş fi român, n-aş fi nimic. Nu mă pot imagina francez, englez, german. Adică nu pot extrapola substanţa spiritului meu la alt neam. Sînt român prin vocaţie. Tot ce gîndesc devine românesc.
Dacă există o ştiinţă a naţiunii, eu sînt de meserie român.”, Petre Țuțea

Va rugam sa raspanditi imaginile acestea in jurul lumii. Romania nu este o tara de cersetori, asa cum spun francezii. Nu este o tara de invadatori, asa cum spun englezii.

Nu este o tara de capsunari, asa cum spun spaniolii. Nu este o tara de criminali, asa cum spun italienii. Romania este o tara frumoasa, bogata, linistita, si ca oricare alta tara are si ea probleme, de orice fel. Occidentul ne-a creat o imagine de tot rasul. Romani! Aratati lumii ca suntem normali, suntem o tara care depaseste cu mult asteptarile celor care ne trateaza ca pe o lume de la marginea Pamantului.

O noua filmare aeriana realizata cu o drona ne dezvaluie cele mai frumoase locuri din Romania. Filmarile au durat 9 luni si au fost realizate de Skycam in Apuseni, Valea Draganului, Delta Dunarii, Dumbrava Sibiului, Sighisoara, Cazanele Dunarii, Targu Jiu, Sibiu, Bran, Hunedoara, Sinaia, Brasov, Cluj Napoca, Valea Sesii, Sarmizegetusa capitala Regilor Daci si Bucuresti.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.