O adevărată armă în combaterea cancerului, mai puternic decât chimioterapia. Îl consumăm de milenii

ulcior

Aceasta este ultima noutate in medicina, efectiv contra cancerului. Vinul este un produs miraculos pentru a omori celulele canceroase. El este de mai puternic decat chimioterapia.

De ce nu suntem noi la curent cu asta? Pentru ca exista laboratoare interesate in fabricarea unei versiuni sintetice care le-ar aduce imense beneficii.

Voi puteti de asemenea sa ajutati un prieten care are nevoie facandu-l sa stie ca sucul de struguri ii este benefic ptr a preveni boala.

Gustul sau este agreabil si el nu produce efectele oribile ale chimioterapiei. Daca aveti posibilitatea plantati o vita de vie in gradina voastra.

Cate persoane mor in timp ce acest secret este pastrat cu invidie ptr a nu putea fi atinse beneficiile multimilionare ale marilor corporatii?Puteti sa consumati fructele in maniere diferite:puteti sa mancati pulpele, sa faceti suc,sa faceti bauturi, serbet, patiserii,etc

I se atribuie multe virtuti dar cea mai interesanta este efectul produs asupra chisturilor si tumorilor Aceasta este un remediu probatcontra cancerului de toate tipurile.

Unii afirma ca este de mare utilitate in toate variantele de cancer. Se considera de asemenea ca un agent anti microbian cu larg spectru care controleaza infectiile bacteriene si cu ciuperci, eficace contra parazitilor interni si a viermilor, regularizeaza tensiunea arteriala f. inalta si este antidepresiv, combate tensiunea si bolile nervoase.

In Elvetia soselele supraterane au fost inlocuite cu drumuri subterane, iar terenurile au fost date in circuitele agricole special numal pentru cultivarea vitei de vie. In Elvetia care este tara farmaceuticelor s-a constatat ca-i mai bine pentru elvetieni sa consume in mod moderat vin,nu medicamente ucigatoare.

Sursa acestei informatii este fascinanta; ea provine de la unul din cei mai mari fabricanti de medicamente din lume, care afirma ca dupa mai mult de 20 deincercari efectuate in laborator dupa 1970, extrasele au relevat ca el distruge
celulele maligne din 12 tipuri de cancer, intelegand aici cel de colon, de san,de prostata, de plaman, de pancreas…

Componentele acestui arbore au demonstrat ca actioneaza de 10.000 de ori mai bine decat produsul Adriamycin, un drog chimioterapeutic utilizat normal in lume, ptr incetinirea cresterii celulelor canceroase Si ce este uimitor
este ca acest tip de terapie si cu extract de lamaie distruge nu numai celulele maligne canceroase, dar nu afecteaza celulele sanatoase! Studiul a fost facut de Institutul de Stiinte in Sanatate, Les Breuleux, Suisse.

sursa: biblioteca-secreta

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.