Obiect MISTERIOS în Siberia! Nimeni nu ştie ce este de fapt în această imagine

ozneu

 Un fragment de metal de aproape 2 metri in diametru, cu o greutate de peste 200 de kilograme, a fost descoperit in Otradnenski, un sat din Siberia, aflat la 3.200 de kilometri si trei fusuri orare departare de Moscova.

Localnicii insista asupra faptului ca obiectul metalic a cazut din cer, insa expertii au declarat in prima faza ca el nu reprezinta o parte dintr-o racheta sau dintr-o nava spatiala.

Acum fragmentul este pazit de politie, fiindca interesul vizitatorilor este in crestere si tot mai multi pasionati de fenomentul OZN au aparut prin zona recent. „L-am luat intr-adevar in custodie, deoarece asa au fost ordinele. L-am desfacut si este gol inauntru. Accesul la el este liber. Oricine poate cere aprobare sa-l vada„, a declarat un purtator de cuvant al politiei.

Obiectul gasit nu are legatura cu tehnologia spatiala. O concluzie finala vom trage abia dupa ce el va fi studiat in detaliu de catre experti„, a anuntat Agentia spatiala rusa, Roscosmos.

Presa rusa a titrat imediat dupa descoperire ca este vorba despre „fragmente dintr-un OZN, gasite intr-o padure”, citand declaratii ale localnicilor care ar fi auzit sunete ciudate in vecinatatea localitatii lor, in luna decembrie.

Yuri Borniakov, seful departamentului de salvare din zona, a declarat ca dupa masuratorile facute nu a fost descoperita nicio urma de radiatii, degajade de obiect.

Seful Departamentului pentru Aparare Civila si Situatii de Urgenta, Valeri Vasiliev, a spus ca o parte din fragment este construita din titaniu ultra-rezistent, potrivit DailyMail.

Sursa: Daily Mail

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.