Părintele Ilarion Argatu a identificat 6 SEMNE după care poți recunoaște foarte ușor o persoană care se ocupă cu ”magie neagră”

Dacă faci parte din categoria celor care cred în farmece și blesteme sau, mai rău, a celor care au fost loviți de acestea, trebuie să știi că există o rugăciune pentru dezlegare, care ne-a rămas de la părintele Argatu.

Dar părintele Ilarion Argatu te învață nu doar cum să te ferești de vrăji și blesteme, dar și să-i recunoști pe cei care se ocupă cu lucrurile necuratului după câteva semne evidente. Iată, așadar, cum recunoști o persoană care face farmece.

Dacă rostești numele lui Dumnezeu și al lui Iisus Hristos în cadrul unei conversații pe care o ai cu un grup de persoane, cele care se ocupă cu farmecele vor deveni agitate, se vor schimba la față, vor vorbi peste tine, vor schimba subiectul, vor face gălăgie, vor încerca prin orice metodă să te oprească să mai vorbești și vor rosti frecvent numele diavolului;

Dacă o persoană care face farmece se află cu spatele la tine, iar tu îți faci semnul crucii, această persoană va tresări puternic, făcând mișcări ciudate din umeri. Se spune că pe umeri stă diavolul cu care ea lucrează și care este lovit de semnul crucii;

Dacă citești pasaje din Sfânta Scriptură, rostești vreo rugăciune sau tămâiezi în fața unei astfel de persoane, aceasta se va schimba la față, luând culori extreme: fie va deveni roșie ca racul, fie albă ca mortul;
Dacă stropești cu aghiazmă, brațele acestor persoane vor sălta puternic din umeri;

Dacă pui aghiazmă într-un fel de mâncare pe care i-l servești unei persoane care face farmece, aceasta va deveni extrem de agitată și va avea una din cele două manifestări extreme: fie va deveni roșu ca racul, fie albă ca varul. În plus, poate face crize majore de nervi, căci se zice că apa sfințită arde diavolul din ea.

Dacă vorbești despre o persoană care face farmece și povestești câte lucruri știe ea să facă, aceasta va veni să te caute.

Acum că ai aflat cum recunoști o persoană care face farmece, vei ști să te ferești și de oamenii, și de lucrurile necuratului: farmece și blesteme.

Sursa: ortodoxia.me

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.