Rețeta de suc de la Rudolf Breuss, care va ajută la vindecarea întregului organism

foto: headinsider.net

Rudolf Breuss din Austria și-a dedicat întreaga viață găsirii unui remediu natural eficient pentru tratarea cancerului. El a inventat o rețetă de suc special, care oferă rezultate excelente în tratamentul acestei boli.

Datorită acestei metode, el a vindecat mai mult de 45.000 de persoane care sufereau de cancer și alte boli incurabile. Breuss spune că temuta maladie, cancerul poate supraviețui numai cu proteine.

Astfel, a alcătuit un program special de alimentație pe o perioadă de 42 de zile, timp în care veți bea doar ceai și suc special de legume, principalul ingredient al căruia este sfecla. În această perioadă, celulele canceroase se înfometează și mor, iar sănătatea întregului organism se îmbunătățește.

Rețeta lui Breuss pentru tratarea definitivă a cancerului: A se retine ca legumele folosite trebuie sa fie organice și proaspete.

Exemplu suc : 300g sfecla rosie, 100g morcov, 100g bulb de telina, 50g ridiche neagra, un cartof mic cat un ou sau, daca nu este suportat, un ceai de coaja de cartofi, baut rece.

Puneți toate aceste ingrediente într-un blender, amestecați pînă cînd veți obține o masă omogenă și gata! Sucul poate fi consumat.

  • Ceai de salvie – pentru gargara se prepara cu apa calda, nu se fierbe (doar infuzie), deoarece contine uleiurile eterice necesare gargarei. Pentru baut se fierbe 3 minute, nici mai mult nici mai putin, pentru ca astfel se elibereaza enzima necesara ganglionilor si maduvei spinarii. (se poate combina cu sunatoare, menta si roinita)
  • Ceai pentru rinichi – infuzie (nu se fierbe): amestecaţi 40% coada calului, 30% urzici, 20% troscot, 10% sunatoare. Nu se fierbe (infuzie), se lasa 10 minute in apa calda, se strecoara, apoi peste zat se mai pune apa si se fierbe. Apoi se strecoara si se amesteca cu cealalta tura. Se consuma pe durata a 3 saptamani, fara a se depasi aceasta perioada.
  • Ceai de napraznic (infuzie) – obligatoriu in orice forma de cancer, mai ales dupa iradieri.

„Tratamentul total de cancer” Breuss:

– În timpul curei nu este permis sa se manance nimic timp de 42 de zile; se beau doar sucurile de legume in amestec cu ceaiurile respective.
– Numai cu sucuri perfect naturale, de preferat preparate in casa.
– Se consuma numai sucul, fara pulpa (zat), pentru ca acesta este hrana solida.
– Daca ceaiul de coaja de cartofi nu are gust bun, se renunta; inseamna ca ficatul nu are nevoie de el.
– De preferat sa nu se consume mai mult de o jumatate de litru de suc pe zi.
– Se bea încet, cate o lingurita, se insaliveaza bine si apoi se inghite.
– Toate ceaiurile se beau fara zahar.
– Nu este voie numai suc, fara ceai.
– Nu se trece brusc numai la cura, este nevoie de cateva zile pentru a va obisnui.
– Dupa cura nu se revine brusc la alimentatie.

Exemplu pentru o zi:

– dimineata, se bea intai, incet, jumatate de ceasca de ceai rece, pentru rinichi;
– peste 30-60 minute, se bea 1-2 cesti de ceai de salvie cu sunatoare, menta si roinita;
– dupa 30-60 minute, se ia o inghititura de suc bine insalivat, apoi se mai repeta la o jumatate de ora cate o gura de suc, sau numai cand se simte nevoia;
– ceai pentru rinichi, se mai bea o data la pranz si o data seara, iar celelalte ceaiuri de cate ori se doreste;
– sucurile, nu se beau mai mult de o inghititura bine insalivata si este recomandabil sa nu se depaseasca o jumatate de litru pe zi;

sursa: agora.md

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.