Scapă de pietrele de la rinichi fără operație

foto: European Pharmaceutical Review

Pietrele la rinichi se formează din sărurile și mineralele care sunt transportate de urină. Aceste pietre pot avea diferite dimensiuni și au o textură tare. Ele sunt eliminate din organism prin sistemul urinar și acest proces este dureros, în cele mai multe cazuri. Sunt mai multe simptome prin care poți să îți dai seama de prezența lor. Care sunt modalitățile prin care poți elimina aceste pietre la rinichi?

1. Bea mai multă apă

Pentru menținerea sănătății rinichilor, este important să bei foarte multă apa, în fiecare zi. Apa ajută la producerea urinei, care este necesară pentru a putea elimina reziduurile care s-au format în organism, potrivit clickpenrufemei.ro.

2. Consumă limonadă

Datorită proprietăților alcaline, limonada este una dintre cele mai sănătoase și mai eficiente băuturi, pentru că ajută la spargerea pietrelor la rinichi. Efectele diuretice ajută la eliminarea lichidelor reținute în organism.

3. Ai grijă ce mănânci

Dieta este foarte importantă atunci când ai pietre la rinichi. Consumă fructe, legume și cereale integrale. Evită consumul de mâncare procesată și de sucuri.

Este important să menții un echilibru în alimentația ta și să te hidratezi suficient. Grija ta pentru ceea ce mănânci trebuie să fie mult mai mare. O alimentație echilibrată te poate ajuta să scapi de pietrele la rinichi.

Tratamentul de o zi

Împotriva pietrelor la rinichi, o pacientă recomandă ceaiul din rădăcină de pătrunjel, cu care a reuşit să scape de dureri încă de la prima ceaşcă administrată, scrie topremediinaturiste.ro.

Iată şi reţeta miraculoasei licori:

Mod de preparare

Se pune la fiert pe foc mic, cu capac, 1 litru de apă în care se adaugă 250 g rădăcină de pătrunjel curăţată şi tocată mărunt sau dată pe răzătoare. Când fiertura scade la o cană, se strecoară lichidul şi se împarte în 3 ceşcuţe.

Mod de administrare:

O ceşcuţă de lichid se ia dimineaţa, pe stomacul gol, a doua ceşcuţă se ia după-amiaza şi a treia seara, tot pe stomacul gol.
În timpul zilei nu se mănâncă absolut nimic. Până a doua zi, piatra se transformă în nisip şi se poate vedea cum se depune în urina adunată într-un vas”

Tot tratamentul durează o zi. În cazul pacientei, durerile au încetat de la prima ceaşcă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.