Scapi de durerile de articulație cu ajutorul unei banale legume

Varza este o legumă cu numeroase efecte pozitive asupra sănătății. Cercetările au arătat că consumul regulat al acestui produs reduce considerabil riscul de apariție a diabetului și a bolilor de inimă. Pe lângă aceasta, varza ajută la digestie și vindecă rănile minore.

Varza este o legumă bogată în vitaminele A, C și K și în fitonutrienți, ea mai este și un bun antioxidant natural care previne apariția bolilor cardiovasculare și a cancerului prin neutralizarea radicalilor liberi.

Pe lângă modurile în care poate fi utilizată în bucătărie, varza mai are și alte beneficii. Astfel, această legumă este un remediu bun pentru vindecarea rănilor. În combinație cu alte plante, ca măcrișul, afinele uscate, florile de mușețel, varza devine un bun remediu pentru vindecarea eczemelor.

Această legumă minune mai este vestită și prin proprietățile sale anti-inflamatoare, precum și prin cele analgezice, mai concret, e un bun remediu împotriva durerilor de genunchi și glezne.

Rețeta e simplă, dar foarte eficientă. Se pune frunze calde de varză în jurul zonei afectate învelind-o în întregime. Apoi, se lasă să se răcească frunzele de varză și se înfășură genunchiul în folie de plastic alimentar.

Repetarea acestui procedeu de câteva ori ajută să scapi definitiv de durerile de articulație.

sursa: adpres.ro

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.