Suntem de RÂSUL LUMII! Premierul bulgar a făcut un anunț ce va ÎNFURIA românii

borisov25

Potrivit agenției BTA citată de agerpres, premierul bulgar ar fi declarat că un kilometru de autostradă din Bulgaria costă de câteva ori mai puțin față de un kilometru contruit în România.

El a făcut această apreciere într-o declarație dată presei, în care mai intâi a reacționat unei recente declarații a președintei Partidului Socialist bulgar, Kornelia Ninova. Aceasta din urmă a spus că ”reabilitarea termică a clădirilor rezidențiale va continua și nu se va mai fura în lucrările de construcții în Bulgaria”.

În replică, premierul conservator Boiko Borisov a spus că la primăvară, când va avea mai mult timp liber, o va chema pe Kornelia Ninova să-i renoveze casa.

Premierul bulgar a cerut apoi presei să verifice care este costul unui kilometru de autostradă în Bulgaria și România. ‘Eu cred că în Bulgaria costul este de câteva ori mai mic, celelalte condiții — solul și materialele — fiind similare’, a afirmat Borisov, citat de agenția BTA, care menționează de asemenea că premierul bulgar a susținut că același lucru este valabil și în cazul lucrărilor de construcție la metroul din Sofia față de cel din București.

sursa: evz.ro

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.