Țineți minte doar 4 pași simpli ! Cum trebuie să bem apa de lămîie pentru a slăbi

Trebuie să ţineţi minte doar 4 paşi simpli! Reţetele bizare se răspândesc foarte repede. Multe dintre ele sunt prosteşti şi chiar periculoase, dar sunt şi raţionale. Adăugarea sucului de lămâie în apă este o idee bună, dacă vreţi să slăbiţi.

Studiul efectuat în 2008 de Sugiyama Jogakuen University (Japonia), arată că polifenolii din lămâi ajută la piederea greutăţii. În timp ce dieta bazată doar pe sucul de lămâie nu se recomandă, apa cu lămâie este un remediu excelent de a evita deshidratarea.

Pasul 1

Turnaţi într-o cană sau pahar apă fierbine şi adăugaţi o lingură de suc proaspăt de lămâie. O cană beţi-o dimineaţa, iar alta –seara, înainte de somn. Sucul de lămâie are proprietăţi diuretice, ce au un efect benefic asupra activităţii rinichilor şi ficatului.

Pasul 2

Înlocuiţi băuturile dulci carbogazoase sau cele calorice de cafea cu apa de lămâie. Menţinerea echilibrului de apă în organism este foarte important, dacă doriţi să scăpaţi de kilogramele în plus.

Pasul 3

Umpleţi o sticlă cu apă, adăugaţi cîteva felii de lămâie şi sau două crenguţe de mentă. Băgaţi la frigider pe noapte. Dimineaţa scoateţi lămâia şi menta şi beţi apa pe parcursul zilei.

Pasul 4

Beţi cîte 240 ml de apă de lămâie cu 15-20 de minute înainte de fiecare fel de mîncare. Aceasta vă va ajuta să vă săturaţi mai repede şi să menţineţi sub control mărimea porţiilor. Mulţi oameni confundă setea cu foamea, iată de ce schimbul de apă va ajuta la ţinerea apetitului sub control.

Avertizări

Nu lăsaţi apa de lămâie să stea mai mult de 24 de ore.

Sfaturi utile

Congelaţi sucul de lămâie în forme speciale pentru gheaţă şi adăugaţi gheaţa de lămâie în apa potabilă.

foto: coolfoodideas.com

Ingrediente necesare

  • Lămâi proaspete
  • Cuţit ascuţit
  • Storcător de suc
  • Cană sau pahar
  • Apă fierbinte
  • O sticlă de apă
  • Mentă proaspătă (opţional)
  • Forme pentru gheaţă (opţional)

Sursa: ecology.md

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.