”Atât de rar ți-am spus că te iubesc”

„Cam este greu pentru mine să scriu ceea ce vreau să scriu, din motiv că sunt un om orgolios și mai bine să ascund tot ce am pe suflet decît să-l întorc pe dos.

Scopul aceste-i scrisori este probabil acela de a spune în sfîrșit ceea ce simt pentru el. Sunt în goana pentru bogății, mereu neliniștită în căutarea a ceva, singură neștiind ce vreau. Veșnic nu sunt mulțumită de ceva și îl bat la cap pe el… vreau flori, vreau surprize, vreau, vreau, vreau. Astăzi am înțeles. Nu mi-a promis cerul la picioare dar mi-a oferit totul.

Dând la o parte unele lucruri neimportante si chiar acele griji care au loc zi de zi descopăr ca e un om iubitor, un om grijuliu care ține la mine, la fiica noastră, la feciorul nostru. Știu că despre fericire nu se strigă, dar sunt fericită alături de el. Știu ca despre dragoste nu se striga, dar simt iubirea lui în fiecare „bună dimineața” și în fiecare „ce sa-ți pregatesc: ceai sau cafea?” spuse de el. Simt iubirea în grija care mi-o poartă, în fiecare sunet întrebând când vin acasă (de la serviciu), în fiecare „fii atentă la drum”, atunci când ies cu mașina, în fiecare „îmbracă-te mai călduț”, în fiecare…

Ma uit și citesc despre alții că suferă din dragoste, puțin mă amuză aceasta, de parcă e o dragoste neîmpărtășită din adolescență sau mai știu eu… Mă amuză pentru că nu pot întelege ce e aceea suferință din dragoste. Sunt iubită de el. Scumpa mea ființă, vreau să îți mulțumesc pentru faptul că ești lîngă mine și mă accepți cu minusurile mele pe care le văd eu însumi și care nu vrei să le vezi tu. Mă accepți cu plusurile pe care mi le scoți în evidență ridicîndu-mi curajul de a fi așa cum sunt! Uneori mă întreb: ce am făcut eu de mi te-a oferit soarta într-un mod atât de frumos?!

Ești un om înzestrat cu toate capacitățile de bărbat. Ești idealul unei femei, știi să mă tratezi ca pe o regină cu cuvinte și fapte atît de plăcute, îmi ești cel mai bun prieten nu-mi este teamă să-ți povestesc despre greșelele mele și știu că te vei bucura cu adevărat de succesele mele. Deci chiar dacă până acum nu ți-am spus cel mai important lucru să știi că întodeauna am observat ceea ce faci pentru mine chiar dacă nu ți-am arătat asta (credeam că e o datorie) te rog să mă ierți. Dragul meu soț, îți spun un sincer și necondiționat TE IUBESC! Sunt mândră de tine și că mergem pe un drum în viață!

Cu drag, soția ta!”

sursa: yupi.md

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.