Un medic din Brazilia afirmă: „Perioada de viață va expira în mod independent de utilizarea ritmului cardiac…”

foto: Pinterest

De curând, am citit un interviu, cel puțin extraordinar, acordat de Medicul Paulo Ubiratan. Printre altele, el spunea că dacă mersul pe jos era, cu adevărat util atunci poștașii ar fi nemuritori.

ASTA NE CAM DĂ PESTE CAP TOT CEEA CE CREDEAM PÂNĂ ACUM, AȘA-I?

Medicul lucrează la cel mai prestigios spital din Brazilia și, în cele ce urmează vă prezentăm un fragment din interviul său!

ESTE ADEVĂRAT CĂ EXERCIȚIILE PENTRU SISTEMUL CARDIOVASCULAR PRELUNGESC VIAȚA?
„Inima este creată pentru a efectua un anumit număr de pulsații. Nu le pierdeți pentru exerciții. Perioada de viață va expira în mod independent de utilizarea ritmului cardiac. Este la fel precum ai spune că poți prelungi viața mașinii tale, conducând-o cu o viteză mai mare. Vreți să trăiți mult? Dormiți la amiază!”

ESTE RECOMANDAT SĂ NU MAI CONSUMĂM CARNE ROȘIE ȘI SĂ CONSUMĂM, ÎN SCHIMB, MAI MULTE FRUCTE ȘI ALIMENTE VEGETALE?
„Este necesar să se înțeleagă strategia eficienței în nutriție. Ce mănâncă vacile? Iarbă și porumb. Ce fel de alimentație este asta? Produse alimentare vegetale. Astfel, o felie de carne de vită este cel mai eficient mod de a consuma alimente vegetale. Doriți să mâncați cereale? Mâncați pui.”

AR FI MAI BINE SĂ REDUCEM CONSUMUL DE ALCOOL?
„Nu, deloc. Vinul este fabricat din pomușoare. Brandy este un vin distilat, asta înseamnă că lichidele au fost eliminate din pomușoare, iar tu poți beneficia foarte mult din ele. Berea este produsă din cereale. Nu limitați consumul în mod excesiv. O cantitate redusă de alcool este benefică organismului.”

CUM NE AJUTĂ EXERCIȚIILOR FIZICE REGULATE?
„Filosofia mea este următoarea: dacă nu aveți probleme și dureri nu trebuie să faceți nimic!”

ALIMENTELE PRĂJITE SUNT DĂUNĂTOARE?
„În zilele noastre mâncarea este prăjită în ulei vegetal și rafinat. Nu cred că poate fi dăunător.”

CIOCOLATA ESTE DĂUNĂTOARE?
„Este cacao. Un alt reprezentat al produselor alimentare vegetale. Un aliment extraordinar pentru fericire. Viața nu ar trebui să fie o călătorie spre sicriu cu intenția de a ajunge în el într-o stare bună de sănătate, cu un corp atrăgător și bine păstrat. Cel mai bine este să începi călătoria cu o bere într-o mână și un sandwich în cealaltă și să termini aventura vieții după multe partide de sex- cu un corp complet obosit, epuizat, strigând: A meritat, viața mea a fost o excursie minunată.”

CE ALTE RECOMANDĂRI NE MAI PUTEȚI OFERI?
„Dacă mersul pe jos era, cu adevărat util atunci poștașii ar fi nemuritori. Balenele sunt mereu în mișcare, înoată, beau multă apă, mănâncă pește, dar sunt oricum grase. IEPURII aleargă necontenit, mănâncă doar morcovi, dar trăiesc 15 ani. BROASCA ȚESTOASA nici nu aleargă, nici nu face nimic- și trăiește 450 de ani!”

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.